Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Družka po Otakaru T.: Mám zničený život

Ota T. se svou družkou v době, kdy se pátralo po Aničce
Ota T. se svou družkou v době, kdy se pátralo po Aničce  (Autor: Blesk)
Autor: Helena Lacinová, Kbali - 
13. října 2011
22:02

S cejchem hrůzného činu Otakara Tomka (†41) stále žijí jeho nejbližší. I když nejsilnější nenávistné reakce už po roce zeslábly. Tomkova družka Naďa V. (40), která s ním žila v Mostě, se chtěla raději odstěhovat, ale nevyšlo jí to. „Mám zničený život,“ řekla včera Blesku vyčerpaná žena.

Naďa V. dál s jejich společnou dcerou (10) bydlí tam, kde Tomek předváděl svoji lepší tvář. Nenašla totiž odpovídající bydlení. Na dveře bytu napsala aspoň cizí jméno, na schránce však musela to své nechat. Kdosi tak na ni vyryl několik hanlivých symbolů. „Lidi na ni koukají přes prsty pořád, ale je spíš k politování. Ráno odváží holku do školy a pak chodí někam do práce.

Mně je jí líto,“ řekla sousedka. Druhá oslovená ji také politovala. „Vždyť on ji bil. Viděla jsem na ní monokly. Měla z něj strach,“ řekla a dodala. „Pere se s tím, jak umí.“ Naďu V. Blesk doma nezastihl. Do telefonu však velmi slabým hlasem řekla, že má zničený život a stále ji prý pronásleduje. Nad vodou ji drží dcera, které během hovoru starostlivě odpovídala na dotazy. Od Tomka se Naďa prý snaží odstřihnout. Mohla si vyzvednout urnu, ale neudělala to. „Neměla jsem důvod. Co se s ním stalo, jsem nechala osudu,“ řekla a zavěsila.

mumajs1 ( 17. října 2011 07:34 )

Tvé pocity dívenko,mám úplně stejně.Mrazí mě z celého případu v zádech,rodiny A.J. je mi nesmírně líto,ale tak podivný případ jsem dosud nezažila.Vraždy dětí se bohužel stávají a ještě více bohužel stávat budou,protože magoři vždycky byli a vždycky budou.Ale vždy to bylo jasné.Postrádalo se dítě,po krátkém čase se našlo (zcela vyjímečně taky ne),vrah byl dopaden (z 80% z řad rodiny nebo blízkých přátel rodiny),usvědčen a potrestán (často nedostatečně,ale to je už jiná věc),ale v případě A.J.jsou podivné okolnosti od samého začátku.Nález těla po 5. měsících v místech,kde se opakovaně hledalo se psi.Každý kynolog řekne,že pes cítí mrtvolu i když je zabalená v pytli,ani pepř či chemikálie mu v tom nezabrání.Tělo bylo nalezeno již napůl vyhrabané zvěří (ta jej tedy cítila,psi,ne).Místní lidé jistě A.J.hledali taky,je to místo,kam chodí pejskaři venčit své mazlíčky a ti nic nenašli,prostě divné.Jediný obviněný byl a nebyl bezdomovcem,byl a nebyl agresivní,nebyl sice pedofil,ale vyhlídnul si další dětskou obět,vzrušil se při přetahované o klíče,ale měl připraven hrob,A.J.ho znala,proto s ním šla sama kamsi,ale byla bojácná,touto cestou běžně nechodila,navíc samostatně jezdila do školy teprve měsíc,předtím ji rodiče vozili.O.T. byl samotář,nemluvil,chladný až flegmatik,ale bulvár ho několikrát našel v hospodě (pro samotáře ideální místo),přítelkyně měla údajně monokly a tak bych mohla pokračovat.O.T. byl s A.J. viděn starým pánem,zezadu,na vzdálenost 200 m,v místě zatáčky ale přesto to bylo věrohodné svědectví,druhová DNA,uloupené věci v pytli s A.J.A pak ta dost podivná sebevražda O.T.Kdybych nevěla,že se to opravdu stalo,měla bych pocit,že čtu pohádky bratří Grimmů = hororové bláboly.Celý případ působí opravdu dost imaginárně.Pravdou však je ,že se nikdy veřejnost nedozví,co a proč se vlastně stalo,takže si myslím,že by už měli novináři nechat tento příběh být a dovolit lidem,aby postupně zapomněli.Je to sice smutné,ale lepší,než číst další a další blábol.

divenka ( 16. října 2011 12:46 )

psala a pak se odmlčela.... ale tak psali tady různí... jedna co tvrdila, že je jakási příbuzná J., pak i ta sestra O., ale kdoví co to bylo za lidi, jestli to vůbec byla pravda.... Přece mohli sdělit do médií víc i při zachování anonymity své tváře. Stejně celý národ ví, že existují. Zajímavé je, že ani ten švagr, co se tak jednou rozpovídal o O. se odmlčel.... Mě to připadá, že celý Ota byl imaginární. Celý to je tak divný, že už jsem si z jara řekla, že se tím nebudu zabývat.

senzibilkaa ( 15. října 2011 21:45 )

psala tady přece sestra O., že urnu vyzvedla s matkou, ne? Skáču z článku na článek, nevím, kde zrovna všichni jste

zefy ( 15. října 2011 20:19 )

Hérečka...

divenka ( 15. října 2011 12:20 )

já tento článek našla až dnes , ale se vším co se tady píše o úrovni příspěvků souhlas.

Zobrazit celou diskusi