Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Romové zmlátili a okradli politika, policie pak z výtržnictví obvinila jeho

Zbitý a okradený skončil předseda lounské politické strany Severočeši.cz Petr Srkal (47). Za útok mohou Romové
Zbitý a okradený skončil předseda lounské politické strany Severočeši.cz Petr Srkal (47). Za útok mohou Romové  (Autor: youtube.com)
Autor: lac, Kbali - 
24. září 2011
19:18

Zbitý a okradený skončil předseda lounské politické strany Severočeši.cz Petr Srkal (47). Ze čtvrtka na pátek se vracel ze schůze a za chůze telefonoval se svoji přítelkyní. Napadl ho Rom, který mu vyrazil mobil z ruky. Ten sebrala žena a utekla s ním. Protože v něm měl důležité věci, šel si pro něj na ubytovnu pro nepřizpůsobivé....

Tam ho však skupina Rómů ztloukla a prohodila skleněnou výplní, až musel vyhledat lékařské ošetření. Mezi nepřizpůsobivé však zamířil znovu a ztropil výtržnost, když mu nechtěli telefon vydat. „Nyní jsem se vrátil z policie a podepsal jsem obvinění. Obvinili mě,“ potvrdil v sobotu Blesku.

„Kolik musí být zraněných, okradených a ponížených spoluobčanů a daňových poplatníků, aby to náš pan profesor začal řešit,“ vzkazuje na YouTube prezidentovi Václavu Klausovi.

Video  Lounský politik na internetu zveřejnil video, v němž popisuje své napadení skupinou Romů  - Youtube.com
Video se připravuje ...

starcraft ( 11. srpna 2012 14:15 )

To je ale zmetek!!.Nechceš náhodou aby jsme zabili všechny Cigány jen proto že tě nějaké *** okradli a zmlátili???.Vážně dobře ti tak ty za sranéj rasisto!!.škoda že tě nezmrzačili!!!.

jiznicechy ( 22. března 2012 11:33 )

jiznicechy ( 22. března 2012 11:33 )

Přesně tak. A zatímco on znásilňoval, cikáni se věnovali pracovním povinnostem, nebo se učili se svými dětmi, atd. Okrádání, olupování, přepadávání výhradně slabších, to je jim zcela vzdálené. Přizpůsobivá komunita. Je to jen vina bílých, že je nikdo nechce vedle sebe - nedělají žádný bordel, nekradou, žijí zcela spořádaným životem. Asi tak nějak že?

jiznicechy ( 22. března 2012 11:30 )

carol1974 ( 2. října 2011 12:28 )

ty už jsi měl bejt dávno utopenej--

Zobrazit celou diskusi