Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Ve Varnsdorfu přepadli ženu: Mysleli, že je Kohoutova matka

Autor: INT, ljš - 
23. září 2011
15:26

Dvaasedmdesátiletá žena z Varnsdorfu doplatila na to, že má shodné příjmení s organizátorem protiromských pochodů Lukášem Kohoutem. Paní Kohoutovou přepadli v pátek dopoledne dva maskovaní muži, kteří ji údajně řekli, že to má za syna. Mezi ní a Lukášem Kohoutem však žádný příbuzenský vztah není.

Muži ženu povalili na zem a ta pak při pádu utrpěla zranění v obličeji, následně byla převezena do nemocnice.

Že muži pronesli slova o odplatě za syna, potvrdil serveru Novinky.cz sám Lukáš Kohout i mluvčí děčínské policie Vojtěch Haňka. Jestli chtějí mě, tak ať si pro mě přijdou, ale ať nepáchají násilí na nevinných lidech,“ vzkázal Kohout.

Kohout je podvodník

Lukáš Kohout už v minulosti proslul tím, že se vydával za asistenta poslance Jana Kavana a využíval tak veškerých výhod. V současné době je stíhán za úvěrový podvod, kdy uvedl falešné údaje při sjednávání půjčky na výpočetní techniku.

perla99 ( 24. září 2011 09:00 )

Kdy začne konečně Policie a všichni ostatní, které platíme z našich daní ( těžce vydřených ) NĚCO dělat - než jen přihlížet a chránit ty NEPRAVÉ!!! Slota neměl tak špatný nápad!!!

zlymikes ( 24. září 2011 08:29 )

Zajímavé fotky nám vybral Blesk.Na jedné Kohout jako zvedá pravici ke známému pozdravu těch,kterých tam podle novinářů byla většina,což ostatně dokazuje ta druhá fotka,kde je vetšina mladých pravicových extremistů jeden vedle druhého.

majka60 ( 23. září 2011 16:59 )

Děkuji Bohu, že u nás nejsou ti tmaví, to by jsme taky měli peklo na zemi. Policajti jsou tam asi na dvě věci, na ho a na nic.

palko1961 ( 23. září 2011 15:56 )

Ve Varsdorfu teprve zacne srumec a neco mi rika, ze v cele Republice. Kezby, zaplat Panbuch za to !

Zobrazit celou diskusi