Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milenky Dr. Bartáka ve vzpomínkách z jeho cest

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Tereza Hořínková, mivrk, zuf - 
26. srpna 2011
06:30

Jeho nejoblíbenější činností je sex, tou druhou cestování. Před časem si proto doktor Jaroslav Barták dal dvě a dvě dohromady a řekl si, proč s sebou na někdy i několikatýdenní zahraniční cesty nebrat svoje osobní asistentky. „Spojuji příjemné s užitečným a navíc mám zaručený sex minimálně dvakrát za den,“ pochlubil se »nadsamec« Barták. Kdo ale za jeho exoticko-erotické dovolené platí? Utrácí statisíce ze svého?

Spojené arabské emiráty, Jižní Amerika, Filipíny, Turecko. To je jen malý výčet zemí, kde všude už byl doktor a prezident modřanské polikliniky Jaroslav Barták se svými osobními asistentkami. „Už jsem procestoval skoro celý svět. Až budu mít další asistentku, už vím, kam pojedeme. Chci navštívit Brunej, Nepál, Bhútán a Bermudy,“ vypočítal své cíle.

Zatím nejvíce ho zaujaly rozhodně Filipíny. I přesto, že právě po této cestě odstartovala řada trestních oznámení na jeho osobu kvůli bití, škrcení a sexuálnímu obtěžování. „Jsou tam neskutečné noční podniky. Krásné ženy mi udělaly všechno, co jsem si řekl, a dokonce jedna slečna mi to tam udělala nejrychleji, co jsem zatím zažil. Bylo to famózní,“ pokračoval Barták.

Cestuje prý od dětství. Nejdříve s rodiči a od 15 let poznává svět sám. „Od té doby, co mám ženu, se ji snažím brát na každou druhou cestu. S ní jsem byl například na Bahamách, ve Vatikánu nás několikrát přijal papež Jan Pavel II. a i u královny Alžběty mi dělala doprovod,“ chlubí se dále doktor.

Kdo ale takovéto cesty první třídou a v luxusních hotelích platí? „Jezdím tam na pozvání. Za cesty platí moji kamarádi Lvi a Ilumináti. Vždycky se setkávám s řediteli místních nemocnic, velvyslanci a nakonec navštívím i pobočku Lvího klubu,“ uzavřel. Blesk se proto rozhodl zmapovat celý svět, kde všude sexuchtivý doktor už byl…

MAPA CEST DOKTORA BARTÁKA ZDE!

Co si o Bartákovi myslí psychologové?

"Z krátkých mediálních útržků se deviace nedá určit. Nechám hodnocení pro kolegy, kteří budou Bartáka vyšetřovat," vysvětlil psycholog Karel Humhal.

"Deviace se takto opravdu vypozorovat nedá, je třeba podrobit člověka vyšetření," shodl se s ním psycholog Karel Havlík. "Jediné, co mohu říct, je, že mi Barták přijde jako nestandardní osobnost odchylná od normy, deviace se nedá potvrdit ani vyvrátit" uzavřel hodnocení.

dobrotka ( 27. srpna 2011 05:00 )

Mel! Jenomze dokaze to nekdo, dostat ho kam patri?

dobrotka ( 27. srpna 2011 04:57 )

A nebo se to da definovat i takto: Jaky jsi uvnitr, tak se to ukaze napovrch Nebo: Oci jsou zrcadlo duse. Tady je to naprosto jasne

marmat ( 26. srpna 2011 22:49 )

Tak takovýho REPREZANTA v SEXU jsme snad ve světě ještě neměli... Jeden podstatně "chudší" , který byl asi před 2 roky v pořadu UVOLNĚTE SE PROSÍM u Krause vyhrál MASTURBAČNÍ MARATÓN ale pozor BEZ ASISTENTKY!!!

zaviracispendlik ( 26. srpna 2011 22:29 )

Díííky, dnes jsem to náležitě oslavila ať vám to dobře dopadne. Snad tam nemáte takové vedro jako u nás.Tady 36 ve stínu

szyslak ( 26. srpna 2011 22:01 )

Takze krome toho ze je uchyl, tak je jeste vyzirka a jeste se tim chlubi

Zobrazit celou diskusi