Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Velvyslanec podpořil asistentku Lucii, na Bartáka podá oznámení!

Autor: rvs, evakk - 
21. srpna 2011
20:12

Případ údajného tyrana doktora Jaroslava Bartáka (53) pokračuje. Český velvyslanec na Filipínách Josef Rychtar se na něj rozhodl podat trestní oznámení. Reaguje tak na to, že ho Barták označil za milence své bývalé asistentky Lucie (22). Právě tu údajně Barták na Filipínách bil a násilím nutil k sexu.

Velvyslanec Rychtar podpořil verzi Bartákovy bývalé asistentky. Ta tvrdí, že ji Barták na Filipínách opakovaně bil a násilím nutil k sexu. „Jednou měla velkou bouli na čele, jindy měla podlitiny na obličeji. Ráno mi pak do telefonu popsala, že ji Barták zmlátil,“ uvedl velvyslanec v rozhovoru pro Českou televizi.

Chování Bartáka na Filipínách popsal jako odporné. Opakovaně prý viděl, jak se doktor ke své asistentce chová velice vulgárně. „Přes den fungoval normálně, v noci ale velice vehementně trval na návštěvě nočních klubů,“ dodal velvyslanec.

billgates1 ( 23. srpna 2011 10:15 )

Vyslanec píšu proto,že psát 5x velvyslanec mně unavuje...A na netu najdeš upně vše,pokud to umíš...opravdu nemám chut hledat jméno vyslance v Mexiku před 8 lety...Nevim,proč!?

susanah ( 23. srpna 2011 09:25 )

Billgatesi, ne vyslanec, ale velvyslanec. Na netu najdeš jméno velvyslance ve funkci, zpětně ne. Schválně, kdo byl velvyslancem v Mexiku před 8 lety? Ha.

billgates1 ( 22. srpna 2011 23:17 )

Protože mi to nepřijde důležité!!!! Nevím,co tady chceš řešit.Najít si na internetu jméno vyslance není problém-můj syn by ho našel za 5 minut-ale to je jedno....Co tím jako řešíš ty?!Jdi si hrát s dětma,tam možná uspěješ-tady se řeší jiný problém.

susanah ( 22. srpna 2011 22:26 )

A to já ti zase to jméno řeknu. Před 8 lety byl velvyslancem v Turecku Jozef Braun. Proč bys to nemohl říct?

billgates1 ( 22. srpna 2011 20:29 )

Psal jsem ti-je to 8 let a jmémo,i kdybych si ho pamatoval,bych ti neřekl...Nemá to s tímto nic společné...Dovolal jsem se mu a on osobně nás příjmul,nabídnul čaj a mezitím jeho sekterářka vyřídila,proco jsme tam přišli....A neměla monokly a zdála se mi zdravá....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání