Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hnus v dovolenkovém ráji: Turistka si v hotelovém bazénu holila nohy!

Autor: lm - 
28. května 2018
16:41

Šílený výjev se naskytl dovolenkářům u jednoho hotelového bazénu. Jedna z turistek se totiž neštítila sednout si na kraj, vytáhnout holítko a začít si přede všemi holit nohy. Jen pár centimetrů od ní se přitom koupaly malé děti!

Video umístil na server Reddit uživatel s přezdívkou Screwsausage a během několika hodin ho viděly desetitisíce lidí. Nahrávka zachycuje neznámou ženu u hotelového bazénu, kde se koupou malé děti. Dovolenářce je to ale zjevně úplně jedno a na okraji si bezostyšně holila nohy. Holítko pak dokonce oplachovala v bazénu, který byl narvaný k prasknutí lidmi.

Lidé na internetu jsou výjevem naprosto zhnuseni. „To je tak nechutné. Představte si, že se vám do obličeje šplíchne vlna vody, jak se to při plavání stává, se všemi těmi oholenými chlupy,“ napsal jeden z pobouřených uživatelů. „Nebo ještě hůř, že se tou žiletkou řízla a její krev teď plave v bazénu,“ dodal další.

kombucha ( 29. května 2018 10:56 )

Myslím,že oholený nohy ji jsou už stejně k ničemu,tím nic nevylepší

sores ( 29. května 2018 10:22 )

Ta by měla začít jíst a přestat žrát a ne se holit!!Tím už na sobě stejně nic nevylepší bachyně,hnus!!!

odetka ( 29. května 2018 10:11 )

To bych nebrala jako katastrofu. Horsi jsou curajici turisti.

janejaneja ( 29. května 2018 09:36 )

Turistka ?? To myslíte to tlustý, odporný prase v barevně-zelených plavkách ? Fuj.

skaara ( 29. května 2018 09:27 )

S oholených chlupů bych strach neměla, ty by měly zůstat v tom holítku. Horší problém je případná krev v bazénu nebo případná nakažlivá kožní choroba či plíseň u té bachyně. A hodně mě zaskočilo, že u toho bazénu nebyl žádný dozor, který by tu bábu usměrnil.

Zobrazit celou diskusi