Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Školačku Lindu (16) našli vedle mrtvoly manžela: V náručí svírala podvyživené dítě!

Autor: shp, haj - 
23. července 2017
13:35

Školačka Linda Wenzel (16) z Německa si po rozvodu rodičů nechala vymýt mozek a přidala se k ISIS. Odjela do Turecka, odkud se přesunula do Sýrie a následně do Iráku. Tam se údajně provdala za čečenského radikála, po jehož boku zůstala až do jeho smrti. Když ji vojáci našli, v náručí měla navíc dítě. Porodila snad džihádistovi dítě?

Není jasné, zda byla Linda k sňatku s mužem donucena či nikoliv. Při přestřelce s kurdskými vojáky však bojovník ISIS zahynul. Pokud by dívka chtěla, mohla v té chvíli uprchnout, místo toho ale dál seděla vedle jeho mrtvoly.

Zde ji ostatně našly i irácké jednotky při obsazení Mosulu. Uprostřed zničeného domu seděla zraněná vedle mrtvého muže. Poraněný měla hrudník a ruku. V očích měla strach, ale i odevzdanost. Věděla, že proti přesile nic nezmůže. Podle prvotních informací byla sama, nyní však vyšla najevo šokující informace. Dívka měla v náručí držet malé dítě.

„Našli jsme ji se zbraní v ruce vedle jejího čečenského manžela, který byl zabit iráckými jednotkami při přestřelce. Řekla, že zabila nespočet našich mužů v bitvě. Byla ostřelovačkou ISIS, ale možná jí k tomu manžel donutil. Vypadala vystrašeně,“ prozradil voják, který zůstal v anonymitě.

Další člen armády zase vypověděl, že se Linda hlavně bála o malého chlapce, kterého chovala. „Nevím jistě, že je to její dítě, ale má ho stále u sebe,“ prozradil muž pro The Times. Tomu, že se skutečně jedná o Lindina syna, by nasvědčoval i fakt, že žena produkuje mateřské mléko.

Navíc, pokud by školačka měla s džihádistou dítě, prohloubil by se tím jistě i její vztah k němu. Možná právě proto se od něj nechtěla odloučit. Chlapečka, který trpěl podvýživou, odvezla armáda na nejbližší kliniku kvůli lékařskému ošetření. Poté byl převezen do Bagdádu i s Lindou. Ta je zde nyní držena a vyslýchána iráckými jednotkami. Je s ní i zástupce německých úřadů.

Podle Telegraphu se Linda se svým čečenským manželem seznámila na chatu. Je dosti pravděpodobné, že právě on jí vymyl mozek. Přesto žena také vraždila ve jménu ISIS sama se k tomu doznala. Její osud je tak velmi nejistý. Zřejmě ji čeká soud.

VIDEO: Podívejte se na tunely vojáku ISIS v Mosulu:

Video  Irácké protiteroristické jednotky prohledávají tunely zbudované islamisty  - Reuters
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

blankaflexi ( 24. července 2017 06:02 )

Co se týká článku ,,napadení,, hadrářky muslimky v Divoké Šárce,tak to je pěkná hovadina,dnes mi o tom vyprávěla kamarádka,že byla poblíž a všech no viděla,je to jen žvanění a žvanění.Chtějí v nás vzbudit lítost,jako že to jsou utlačovaní chudáci a měli bychom jim víc lézt do z a d k u !!! a mimo jiné -u nás už je tolik muslimů??? Vždyť nám mlátitli do hlavy,že nikoho neberem a nikdo z nich k nám nechce!!!!!!!

buban ( 23. července 2017 20:58 )

Děkuji za reakci na můj příspěvek, ovšem netuším souvislost-a to nejsem sama. Zkuste požádat svého terapeuta o jinou medikaci.

buban ( 23. července 2017 20:53 )

Ale ta princezna se dostala do rukou jakýchsi fanatiků, ne? Nejspíš jí její rodiče věnovali málo času,že furt visela na netu a utekla k těm velkoocasým čmoudům.Každopádně postrádám info o jejím rodinném zázemí.

fesak2 ( 23. července 2017 20:09 )

osobně bych si přál aby se dostala do rukou těch iráckých vojáků co nemilosrdně odtřelují ty zmetky, co stejně nemilosrdně podřezávali ostatní. Jak říká prezident k*nda sem k*nda tam

buban ( 23. července 2017 19:04 )

Úplně blbá holka,která se nechala zfanatizovat nějakým černým o.h.o.n.e.m. Ovšem domnívám se, že určitou vinu na tom mají i její rodiče,přestože jí bylo 16 let,snad se mohli zajímat o to,s kým se holka kontaktuje a kam se chystá.

Zobrazit celou diskusi