Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž dohnal novomanželku k sebevraždě: Nevěřil, že je panna. Žádal další nevěstu

Autor: nka - 
14. července 2017
13:50

K sebevraždě měl jen pár týdnů po svatbě dohnat svoji 18letou manželku 24letý Tádžik. I po lékařské prohlídce o dívce tvrdil, že před sňatkem nebyla panna, a dožadoval se nové nevěsty.

Radžabi Kuršedová (18) spáchala sebevraždu 40 dní po svatbě se Zafarem Pirovem (24). S ním se seznámila až těsně před sňatkem, který domluvili příbuzní.

Dívka před svatbou prodělala lékařskou prohlídku, která potvrdila, že do manželství vstupuje jako panna. Ženichovi to nestačilo a vyžádal si další dvě kontroly. I po nich ale výsledky odmítal a dívku neustále terorizoval, aby se přiznala k předmanželské souloži. 

 Na základě toho, že jeho nevěsta podle něj nebyla před svatbou panna, se začal dožadovat další nevěsty. Po pár týdnech pak Radžabi oznámil, že si domů přivede druhou manželku. Dívka nakonec tlak nevydržela a otrávila se. Muži nyní hrozí až osm let vězení.

Dívčina matka tvrdí, že dcera se stala obětí pomluv a násilí, a obrátila se s žádostí o pomoc k prezidentu země Imomalu Rachmonovi. Dcera podle ní nikdy neměla žádný vztah s mužem, a dokonce ani nechodila do školy, protože doma pečovala o dva postižené bratry.

V Tádžikistánu je podle ruského webu Life.ru soulož mimo manželství společensky nepřijatelná a jak ženich, tak nevěsta podstupují před svatbou lékařskou prohlídku. Zatímco u mužů se kontrola omezí na pohlavní nemoci, dívky  procházejí také „testem čistoty“.  Od roku 2014 soudy v zemi už řešily na 600 sporů ohledně panenství.

taktone ( 15. července 2017 19:47 )

Evidentně ten zkur.wysyn chtěl *** dvě baby najednou. Prostě muslimské pedofilní hovado

hanka666 ( 14. července 2017 16:18 )

Foto č. 2 - strach a hrůza v očích.

ivoadler ( 14. července 2017 15:26 )

Islám je takové tolerantní náboženství, soužitím s muslimy bude evropská kultura obohacena o nové prvky. Jen víc muslimských migrantů.

prycsnima ( 14. července 2017 15:02 )

 Kanak zůstane kanakem. Pryčsnima,nepatří sem.

andorea ( 14. července 2017 14:39 )

Rodiče mohou být spokojeni, co za magora dceři vybrali. Chudera, už i na těch fotkách je vidět, jak je z té svatby nadšená.

Zobrazit celou diskusi