Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka (†36) čtyř dětí spáchala sebevraždu poté, co ji falešně obvinili ze sexu s nezletilým

Autor: lm - 
19. dubna 2017
21:37

Čtyři malé děti přišly o milovanou mámu. Sheila Griffin (†36) z anglického Rochdale spáchala sebevraždu poté, co byla falešně obviněna ze sexu s nezletilým chlapcem. Obvinění se sice neprokázalo, ale žena o své děti přišla a nemohla se s nimi vídat.

Vše začalo, když se Sheila rozešla se svým manželem Chrisem, se kterým byla 18 let. Žena byla v roce 2012 obviněna ze sexuální aktivity s dítětem a vyšetřování se táhlo dlouhé dva roky. I když byla v roce 2014 zproštěna všech obvinění, celý proces si vybral daň na její psychice.

Její čtyři děti byly mezitím svěřeny do dočasné péče otci Chrisovi, který jí neumožňoval je vídat. Předtím je měl pár ve střídavé péči a už s tím byly podle rodiny ženy problémy. "Když Chris dostal výhradní péči, Sheila začala častěji pít a užívat prášky od bolesti. Sheila měla problém udržet se svými dětmi kontakt. Chris jí to ztěžoval," popsala britskému listu Daily Mail babička Sheily.

Sheila se snažila o děti bojovat, ale nakonec toho na ni bylo moc. Během roku 2016 se čtyřikrát pokusila předávkovat a skončila i na psychiatrii. "Ptala jsem se jí, proč to udělala, a ona řekla, že se to stalo, protože byla nucena s dětmi mluvit jen přes telefon. Nedostatek kontaktu s nimi jí skutečně ublížil," uvedla babička. V říjnu 2016 se Sheila znovu pokoušela domluvit osobní setkání. Dva dny na to ji našla babička mrtvou v posteli. Spáchala sebevraždu.

Video: „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku v Mlékojedech

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

..krakonos500 ( 19. dubna 2017 22:22 )

U Tomka a Otakara se sebevražda považovala za doznání viny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání