Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Video smrti: Muž obviněný z pedofilie a vraždy se vrhl vstříc smrti přímo v soudní budově!

Autor: aba - 
16. dubna 2017
20:10

Robert Seman Jr. (†48) měl tento týden ve státě Ohio v USA během začátku svého procesu čelit obvinění z opakovaného znásilnění desetileté Corrine Gump, jejího zabití a zabití jejích prarodičů. Svému trestu se však vyhnul, když nečekaně přeskočil zábradlí a vrhnul se dolů přímo u soudu.

Seman byl přítelem matky malé Corrine a čelil obvinění z toho, že ji čtyři roky pohlavně zneužíval. Corrie v té době již žila u prarodičů, kde ji nechala její matka proto, aby mohla dále žít se Semanem, a to i přesto, že byl obviněn ze zneužívání její dcery.

V den, kdy mělo v roce 2015 dojít k jeho procesu, ale dům, ve kterém žila Corrine s prarodiči, zachvátil ničivý požár a všichni tři v domě uhořeli. Seman, který byl v té době vyšetřován na svobodě, byl vzat do vazby, na jeho těle se našly popáleniny a podle vyšetřování k požáru nedošlo náhodou, ale jednalo se o žhářství.

Teď měl Seman u soudu čelit svým obviněním z pedofilie, žhářství a vraždy, čemuž se ale vyhnul nečekanou sebevraždou. Muž je zachycen na kameře v doprovodu dvou příslušníků soudní ostrahy, kteří ho doprovázejí přes chodbu soudu zpět do jeho cely, kde má vyčkat na soud začínající následujícího dne.

Z ničeho nic ale udělá Seman krok stranou, přeleze betonovou zídku a vrhne se pod schody, kde po pádu umírá. Podle jeho dozorců a ostatních svědků, kteří s ním přišli v osudný den do styku, byl v dobré náladě a sebevraždě nenasvědčovalo vůbec nic.

Policie má za to, že si zvolil sebevraždu jako únik. Kdyby ho totiž soud uznal vinným, čelil by rozsudku smrti.

sores ( 17. dubna 2017 12:31 )

Ten neměl s lidskou bytostí nic společného! Byla to pouze zrůda v člověčí podobě a slizký hnus! Co to ta příroda stvořila to je neskutečné.

bibs_7 ( 17. dubna 2017 10:55 )

Hodnej pedous. Výrazne zlevnil procesní i vazební náklady. Jeho zárného vzoru by mel následovat kazdý dalsí pedofil.

deep_ass_flsting ( 17. dubna 2017 08:15 )

Fatální selhání eskorty.

Thyronx ( 16. dubna 2017 20:46 )

tak to se v Česku stát nemůže. Pachatel pedofilie a ten co zneužívá děti, má šanci že dostane dokonce jen podmínku. Zeptejte se Opočenského jak dlouho "seděl" a za jak dlouho to prováděl zas.. Stojí za to se podívat kolik let takovým pervertům hrozí u českých soudů a kolik opravdu vyfasují. Na půlce i dřív je pustí za "slušné chování" a mohou pokračovat.

Zobrazit celou diskusi