Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Psal si s dívkou, která zemřela u Mlékojed: Co plánovala dvě hodiny před smrtí?

Autor: ljš - 
17. dubna 2017
21:06

Ani náznak smutku a sebevražedných úmyslů. Kamarád dívek, které minulý týden zemřely na kolejích u Mlékojed, svým svědectvím podpořil verzi, že si vzít život nechtěly. Jedna z nich si s ním totiž domlouvala schůzku.

Chlapec, který si přál zůstat v anonymitě, byl v kontaktu s jednou z dívek asi dvě hodiny před tragédií. „Psali jsme si, jak se má, a měli jsme jít ven. Pak už nenapsala a pak mi volal kamarád, že se to stalo,“ řekl televizi Nova.

Co se u mlékojedského přejezdu stalo, stále zůstává záhadou. Svědek tragédie uvedl, že vlak dlouze troubil, ale dívky se jen chytly za ruce a nechaly se přejet.

Zdroj Blesku je však přesvědčený, že Růženka chtěla svou kamarádku zachránit. „Růženka byla strašně milá holčička, doma ji všichni milovali. Nikdo si nedovede představit, proč by si měla ublížit. Měla tendenci vždy všem pomoci. Myslím si, že kamarádku chtěla zachránit, stáhnout ji z kolejí,“ míní.

Případem se nadále intenzivně zabývá policie. „Mělničtí kriminalisté zjišťují všechny okolnosti a příčiny této tragické události. Vzhledem k věku obou dívek, s ohledem na pozůstalé a kvůli citlivosti případu nebudeme poskytovat žádné další informace,“ uvedla policejní mluvčí.

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku.  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

kdoasi ( 18. dubna 2017 18:16 )

Kua pro je zrušená diskuze u Kajínka?!?! Komu jsme zase šlápli na kuří oko??!!!

mckartny ( 18. dubna 2017 10:30 )

 To zas bude nějaký kokutek co chce vypadat slavnej tak je z něj Best jejich kamarád co si snim hrozne moc psala ikdyz oni ho mozna tak maximalne nato fb vyfakovali běžel první s kytkou a plyšákem k tem kolejim a teď má selfi s Borhyovou bourák

bafy81 ( 18. dubna 2017 09:41 )

Bleskáči by měli přestat psát s takovou samozřejmostí, že si ta jedna vzít život nechtěla, jen na základě nějaké domněnky příbuzného.

necekany_vystrik ( 18. dubna 2017 09:16 )

mimochodem prej je to obráceně, vlak nehoukal, protože strojvůdce fotil vlastní videoseflčíko pro youtubetz.v cabview

necekany_vystrik ( 18. dubna 2017 09:13 )

počkejte až praskne, že s dotyčnou měl platonický poměr Sobotka ze socdem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání