Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka (18) draží panenství kvůli domku pro rodiče. Chce za něj 27 milionů

Aleexandra Khefren
Aleexandra Khefren  (Autor: instagram)
Autor: pet - 
29. listopadu 2016
21:20

Teenagerka Aleexandra Khefren (18) se rozhodla vydražit svoje panenství. Chce tak prý pomoci rodičům s penězi, aby neskončili na ulici. Máma s tátou prý o jejím plánu nevědí, tedy pokud si teď nerozklikli internet. Svoji počestnost si Aleexandra cení na jeden milion eur (v přepočtu 27 milionů korun).

Dívka se rozhodla vydražit panenství v naději, že získá dostatek peněz, z kterých by koupila dům svým rodičům. Na konci února jim hrozí vystěhování z bytu.

Aleexandra věří, že jí Evropa má co nabídnout. Aukce má odstartovat na ceně jednoho milionu eur. Dívka se nechala inspirovat filmem Neslušný návrh, kde Robert Redford nabídne Demi Moore za jednu strávenou společnou noc jeden milion dolarů. „Když mi bylo patnáct, viděla jsem film o slečně, která se prodala na jednu noc. Možná bych to mohla udělat se svým panenstvím. Viděla jsem mnoho dívek, které prodaly samy sebe za 3 a půl milionu liber i více,“ říká Aleexandra.

Sklenka vína a půjde to

Dívka přiznává, že část peněz by zužitkovala i pro sebe. Ráda by totiž studovala na Oxfordu. A jak by měl vypadat vítěz aukce? „Když nad tím tak přemýšlím, jde o obchod, ne o emoce. Myslím si, že to bude v pohodě. Stačí jedna sklenka vína a půjde to,“ uvádí Aleexandra. 

Aleexandra se nechala testovat internetovou agenturou nabízející sex, jestli je skutečně panna. O testu zdraví pro vítěze ale v podmínkách aukce nepadla ani zmínka. „Nepřemýšlela jsem o tom, ale asi ho taky nechám otestovat,“ dodala.

„Rodičům jsem řekla, že jsem se stala modelkou a budu mít módní přehlídku. Že to dělám pro ně. Můj otec je velice přísný muž a nikdy by mi tohle nedovolil. Pokud na tohle nepřijdou, nikdy jim to neřeknu,“ dodává dívka, poněkud naivně.

Aleexandra sama tento způsob rychlého výdělku doporučuje i ostatním dívkám:„Pokud se jedná o krizovou situaci a peníze jsou potřeba hned, jděte do toho, nemáte na vybranou. Pokud situace krizová není, nedělejte to.“

Reakce na toto počínání jsou na Facebooku a Instagramu Aleexandry rozporuplné. Ale pokud se Aleexandře povede vydražit své panenství, koupí dům rodičům, dostuduje na Oxfordu a ještě jí zbyde pěkný balík. 

oliiiii3 ( 16. července 2017 12:54 )

To šoupnutí mu příjde pěkne draho.

nezadat1 ( 30. listopadu 2016 13:14 )

Takže podle vás je kur-a každá co si nechá něco dát i když je to třeba jídlo v restauraci a pak jdou do parku?

nezadat1 ( 30. listopadu 2016 13:11 )

Najde se dost úchylů co ji to dá.

nezadat1 ( 30. listopadu 2016 13:09 )

Furt lepší za ranec než někde v parku zadara.

qwertina ( 30. listopadu 2016 05:26 )

krtekzhor

Zobrazit celou diskusi