Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Školačka (†12) spáchala sebevraždu: Na internetu ji šikanovali

Autor: aba - 
21. června 2017
21:21

Mallory Grossman byla krásná, sportovně založená dívka, která se věnovala gymnastice a týmu roztleskávaček. Bohužel se ale rozhodla k drastickému kroku a ukončila svůj život. A důvod? Šikana. Zemřela jen několik hodin poté, co si na šikanu přišla do školy stěžovat její maminka.

Školačka navštěvovala šestou třídu ve škole v New Jersey v Americe. Měla spoustu mimoškolních aktivit, chodila na gymnastiku, věnovala se roztleskávání a doma vyráběla z korálků šperky, které pak věnovala dětem, které bojují s rakovinou.

Její přátelé říkají, že se navenek zdála šťastná. Jenže nebylo tomu tak a mladá dívka si vzala život minulou středu kvůli šikaně, které byla vystavena na Snapchatu, sociální síti určené na sdílení fotografií a videí.

Neštěstí se stalo jen několik hodin poté, co její maminka Dianne šla do dceřiny školy, aby si stěžovala na kyberšikanu, které byla její dcera vystavená. Bohužel už bylo pozdě. Policie teď bude celý případ vyšetřovat.

"Mallory byla naše učitelka. Naučila nás, jak milovat jeden druhého tak, jak to umí jen dítě," píše se na smutečním oznámení. "Byla inspirací, byla nádherná a byla nevinná. Byla čistá."

Přítel rodiny založil na internetu kampaň, jejímž cílem bylo vybrat peníze na Malloryin pohřeb. Částka, kterou rodina dostala, dalece převýšila náklady na poslední rozloučení, a tak všechny peníze navíc budou rozděleny mezi charity, které měla dívka ráda. Rozloučení se bude konat příští středu. 

Na to, jak žáci šikanovali učitelku na škole v Čechách, se podívejte ve videu: 

Video  Žáci utýrali učitelku: Vedení školy tutlá šikanu a zastrašuje studenty!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

pajato73 ( 22. června 2017 07:30 )

to snad neni pravda, ze se v dnesni dobe takovym vecem neda zabranit... Blokovani nebo vymazani takovych veci by dnes nesmel byt problem! Chudera holka... a rodiny je mi ted taky lito....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání