Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Učitelka skončila pořezaná v nemocnici. Ve jménu Alláha ji napadly tři dívky

Autor: nka - 
8. června 2017
21:50

S nalomenými žebry a pořezanou paží skončila v nemocnici učitelka londýnské mateřské školy poté, co ji na ulici za provolávání Alláha přepadly tři dívky. Policie útok zatím nevyšetřuje jako teroristický čin.

Běloška, které je něco přes třicet, podle své nadřízené byla kolem půl desáté ráno na cestě do práce ve školce na severovýchodě Londýna. Náhle k ní zezadu přistoupily tři dívky asijského původu, oblečené v černém, a srazily ji na zem. Ženu za provolávání jména Alláha bily pěstmi a kopaly, pak jedna z nich vytáhla zavírací nůž a napadené rozřízla ruku od zápěstí až k lokti. Poté útočnice utekly.

Když zubožená učitelka došla do školky, kolegyně zavolaly policii a záchranku. „Je v šoku. Plakala a měla pořezanou ruku. Bolelo ji břicho, měla všude modřiny a vytrhané vlasy,“ popsala deníku Daily Mail nadřízená s tím, že žena skončila v nemocnici. „Má stehy, pár nalomených žeber, ale bude v pořádku. Během dneška ji mají propustit,“ dodala. Učitelka podle ní k útoku nezavdala žádný důvod a útočnice neznala.

Policie napadení vyšetřuje. „Protiteroristické oddělení jsme o incidentu informovali, ale v této chvíli jej nepovažujeme za teroristický čin,“ řekl policejní mluvčí. Vyšetřovatelé zatím nepotvrdili ani to, zda útok kvalifikují jako rasisticky motivovaný.

O víkendu teroristé v centru Londýna ubodali několik lidí. Podívejte se na záběry krvavé řežby:

U místních čin vyvolal paniku. Okolní školy se zavřely a zalarmovaly rodiče, že v oblasti byl kdosi pobodán a útočníci jsou na útěku.

Londýňané jsou na podobné události velmi citliví. Za poslední tři měsíce ve městě při teroristických útocích zahynulo 13 lidí, které pachatelé buď srazili autem, nebo ubodali.

Simmie1994 ( 9. června 2017 01:56 )

Proč jim to vůbec tolerujeme a pouštíme sem další? Já bych je všechny ty muslimy deportovala zpět tam odkud přišli a nikoho z arabských zemí sem už nepouštěla! Islám do Evropy nepatří.

marlen52 ( 9. června 2017 01:15 )

nechápu proč jim to trpíme střílet je a hotovo oni se s náma taky neprdí.ve francii podříznou kněze,skoro každý den nějaký utok a nic se neděje. pokud si to necháme líbit bude se to stupňovat.

fotrpjotr ( 9. června 2017 01:03 )

Pokud měly na sobě odpadkové pytle,tak je těžko popíše.

mart33 ( 8. června 2017 23:31 )

kebab

oshona ( 8. června 2017 22:47 )

Smrdutý islámský čubky se chtěly doma zavděčit starýmu

Zobrazit celou diskusi