Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další auto najelo do lidí. Řidič má na kontě pět zraněných v Londýně

Autor: ČTK, bk - 
26. února 2017
13:00

Pět chodců utrpělo zranění poté, co do nich v neděli dopoledne najelo auto v jižním Londýně. Tří lidé jsou po sražení autem v kritickém stavu, stav dvou dalších zraněných je stabilizovaný. Řidič byl zatčen a hospitalizován. Pozadí incidentu není zatím známo, uvedla BBC s tím, že podle policie nic nenasvědčuje tomu, že by incident měl teroristické pozadí.

Událost se podle BBC stala krátce před půl desátou v ulici Bromley Road v londýnské oblasti Bellingham. Auto napřed najelo do zdi, pak narazilo do skupiny chodců. Zranění byli sanitkami převezeni do nemocnic, stav tří z nich je kritický. Řidiče vozu zadržel na místě policista mimo službu.

Mezi kriticky zraněnými jsou 36letá žena a dva muži ve věku 25 let. Další, méně vážná zranění utrpěli muži ve věku 36 a 46 let.

Zdroj z metropolitní policie uvedl, že řidič je podezřelý z těžkého ublížení na zdraví způsobeného nebezpečnou jízdou, uvedla BBC. Možné také je, že podezřelý byl v době řízení pod vlivem návykových látek.

Video z odtahování havarovaného vozu

V uplynulých hodinách najela auta do lidí v Německu i v USA.

alfasamec ( 26. února 2017 14:29 )

Jo, jo. Poznávám Milošova slova, je to naprostá pravda.

308win ( 26. února 2017 13:45 )

A který muslim není duševně chorý? ps. není pravdou že každý muslim je terorista, ale každž terorista je muslim.

alfasamec ( 26. února 2017 13:28 )

  Ďjó, když během dvou dnů třikrát "někdo" najede autem do skupiny lidí, tak to se rozhodně nemůže jednat o teroristické útoky. Ne ne né, to jsou pouhé běžné dopravné nehody, maximálně se může jednat o činy duševně chorých jednotlivců.

Zobrazit celou diskusi