Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Batole zneužili k vraždě ve jménu ISIS: Zastřelilo muže na dětském hřišti

Autor: shp - 
9. ledna 2017
11:06

Může mu být něco málo před dva roky. Stěží chodí, ale během několika okamžiků se z něho stane vrah. ISIS zneužil malého batolete ke své děsivé propagandě. Chlapečka teroristé donutili, aby na syrském dětském hřišti zastřelil zajatého vězně.

Nové video zveřejněné teroristickou organizací ISIS je děsivé především kvůli věku malého džihádisty z donucení. Chlapeček na záběrech nejdříve kráčí zničeným dětským hřištěm, než dojde k plotu připoutanému vězni a staršímu radikálovi.

Ten bere do ruky malou pistoli, nabijí ji a podává chlapečkovi. Kluk ji bere do svých rukou a snaží se mířit vězni na hlavu. Muž, který bojoval za Stranu kurdských pracujících odevzdaně hledí do země a po celou dobu se na dítě ani nepodívá.

Po chvíli batole vystřelí, mužovo tělo s sebou cukne po zásahu a děsivý záznam končí. Již teď je jasné, že z dítěte nemůže vyrůst nic jiného než krvelačný džihádista prahnoucí po krvi nevěřících a zrádců. ISIS využívá děti k boji i propagandě pravidelně. Neštítí se vůbec ničeho.

Video  Batole na záběrech ISIS popravilo vězně.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

zidoniusek ( 9. ledna 2017 16:54 )

tento film by měli černému promítat smyčkou do konce života,snad by si ta opice uvědomila,co způsobila americká zvrácená demokracie!!!

cmaralka7 ( 9. ledna 2017 15:33 )

 Tato země by potřebovala kompletně vyhladit ze světa. Taková zvěrstva co páchají na lidech a ještě to učí ty své malé hajzlíky, škoda, že mu ta pistole nevyrazila zuby anebo nestřelil toho bočního otce, či co to je, přímo mezi nohy

montevideo ( 9. ledna 2017 15:14 )

I plíseň je nutno zlikvidovat i s podhoubím.

londynskypes ( 9. ledna 2017 15:01 )

je to hnus vymítit je z povrchu zeme

fotrpjotr ( 9. ledna 2017 14:52 )

Takový malý fracek je rád,že tu pistolku udrží v ruce,kbyby vystřelil,tak mu rozbije hubu .proto nevěřím,že by se trefil jeho hlavy.

Zobrazit celou diskusi