Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lovec dal pěstí klokanovi, který škrtil jeho psa: Za drsným videem stojí srdcervoucí příběh!

6. prosince 2016
17:31

Jedni o něm tvrdí, že je to tyran, který si užil, když klokanovi dal pěstí. Jiní ho mají za hrdinu, který zachránil svého psa před škrcením zlým vačnatcem. Video s ošetřovatelem Greigem Tonkinsem, který zbil v Austrálii klokana, obletělo svět. Jenže se za ním skrývá srdceryvný příběh, který stojí za přečtení.

Bitka muže s klokanem byla natočena v červnu při loveckém výletu, který zorganizovali dobrosrdeční lidé pro smrtelně nemocného Kailema. Ten v pouhých 19 letech umíral na vzácnou rakovinu kostí. Jeho snem jako lovce však bylo ulovit metrákového kance.

Pár od nás ho vzalo ven a další chlapík natočil asi hodinové video z výletu, které na DVD věnoval Kailemovi a jeho rodině,“ řekl Matthew Amor, který výpravu organizoval. Mladík trpící rakovinou zemřel před týdnem. „Kailem se na nás musí dívat z nebe a smát se, protože to byl vrchol výletu,“ dodal Amor o bitce s klokanem.

Než zemřel, vyjádřil mladík své díky: „Chtěl jsem využít příležitosti a poděkovat i vyjádřit vděčnost cizincům, kteří mi pomohli splnit sen.“ Než se odebral do nebe, stihl se Kailem oženit. Svou snoubenku Brandi-Lee si však musel kvůli špatnému zdravotnímu stavu vzít z nemocničního lůžka.

europa ( 7. prosince 2016 05:55 )

Umíral na rakovinu, ale jeho snem bylo zabít metrákového kance? Nějak mi ho není vůbec líto. Vrahy zvířat fakt nemusím. No, žádné další už nezabije, díkybohu.

nika70 ( 6. prosince 2016 19:27 )

a ještě mu dal pěstí, když už psa nedržel, to si mohl odpustit teda

krtek. ( 6. prosince 2016 18:31 )

jj naprosty souhlas, a marne tu hledam nejake drsne video jak stoji v nadpisu k clanku

Ford Henry ( 6. prosince 2016 17:52 )

Tož nevím. Divné je že tak velký pes jen stojí a nic. Neškube sebou. Nebojuje. Nekouše.

Zobrazit celou diskusi