Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Byl to její první let! Krásná pilotka a modelka našla smrt v prokletém letadle

Autor: aba - 
1. prosince 2016
16:40

Nebyla jen krásná, ale i nadaná. Sisy Arias (29) byla v letadle smrti jako kopilotka. V Kolumbii byla dobře známá jako modelka, ale její prací a vášní bylo létání. Strašlivou hříčkou se jí ale její první let jako kopilotky na civilním letu stal osudným.

Několik dní po havárii letadla stále vychází na světlo nové skutečnosti. Video, ze kterého mrazí, ukazuje krásnou Sisy Arias, jak sedí na místě kopilota v kokpitu letadla a vypráví o tom, jak je hrdá, že právě ona může dopravit fotbalový tým Chapecoense na finále poháru.

O její smrti teď promluvila i její rodina. „Byla jsi ten nejvznešenější člověk, kterého jsem kdy potkal. Doufám, že až dojdu na konec vlastní cesty, zase se shledáme,“ vzkazuje jí její bratr.

Video  Poslední interview před startem prokletého letu  - Youtube
Video se připravuje ...

Příčina havárie letadla se stále vyšetřuje. Byly nalezeny obě černé skříňky a jejich obsah pomůže vyšetřovatelům zrekonstruovat poslední minuty před katastrofou, které by mohly vést k odhalení příčiny nehody.

plebejec ( 2. prosince 2016 21:58 )

Jak tak čtu příspěvky, prominte,..jste všichni hovada! Dělat srandu z tragedie mladé ženy, sestry, dcery někoho je cynizmus a hyenizmus. Je ve vás aspoň zrnko lidskosti? Ještě se neví příčina katastrofy a už tady vystavujete rozsudek nad někým? "Čúráte jí na hrob???" Machříci...kdo z vás dokázal udělat pilotní zkoušky. Tahleta mladá a hezká (ano "odole",...hezká žena!)to dokázala a do kokpitu nezasedla proto, aby zabíjela lidi. Odsuzovat a kritizovat mužete,...a máte, až po oficiálních výsledcích vyšetřováni. Všichni jste klesli až do podpalubí bulváru. R.I.P.

odol ( 2. prosince 2016 04:02 )

....hodně kok@tský názor na ženskou krásu...

nezadat1 ( 1. prosince 2016 23:23 )

Krásná a blba,vypustit veškerý palivo může jen blondýna.

kukuku ( 1. prosince 2016 22:34 )

Obecně napříč profesemi (snad s výjimkou prostitutek) platí: raději se nechat uspokojit starou škaredou, než spoléhat na kvality mladé krásné. A už vůbec nelozit do letadla, kde je taková kopilotkou.

aIIahakbar ( 1. prosince 2016 18:06 )

První let a hned to pos.rala, kráva debilní!

Zobrazit celou diskusi