Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na nymburském letišti havarovalo letadlo, dva lidé v něm zemřeli

Autor: ČTK, shp - 
4. června 2016
13:46

Tragédie na nymburském letišti! Po poledni na něm havarovalo malé letadlo. Podle dosavadních informací šlo o ultralight. Podle policie v něm zemřeli dva lidé.

Na nymburském letišti během dnešního leteckého dne zhruba hodinu po poledni havarovalo malé letadlo. Šlo o typ ultralight, zemřeli v něm dva muži. Informovala o tom středočeská policejní mluvčí Michaela Richterová.

Nehodu mohla způsobit chybná práce pilota, vyšetřování může ale trvat i několik týdnů. Nehoda se stala po 13:00 nedaleko přistávací dráhy. „Došlo k pádu z asi 30 metrů,“ uvedla mluvčí.

Podle mluvčího středočeských hasičů Ladislava Holomčíka na místě nic nehořelo, hasiči místo nehody zajistili. K vyšetřování nehody přijeli i zástupci Letecké amatérské asociace a odborníci z Ústavu pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod.

Podle pořadatelů se nehoda nestala při akrobacii. „K čemu došlo, je předmětem vyšetřování,“ řekl ČTK Oldřich Hořák z nymburského letiště.

Podívejte se na video Aktu.cz

Video  Při pádu ultralightu na nymburském letišti zahynuli dva lidé.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

 

naidka ( 5. června 2016 08:02 )

pavel215_klafunda ( 5. června 2016 07:44 )

S UL je to jako s čokly, taky taková přiblblá móda pro kdejakého lempla.

pavel215_klafunda ( 5. června 2016 07:41 )

Já tě zdravím, ty stará ožralá krávo!

majojo ( 4. června 2016 16:17 )

Přesně to m napadlo. Každej minizbohatlík si koupí letadýlko, papíry, machruje a pak to takhle dopadá. U nás poslední dobou čím dál hustěji.

hidrantt ( 4. června 2016 15:12 )

Čeho se kurva bojíte,srát se lidem do života to vám jde,tak kde je ta diskuze o těch černej kurvách ,uvázat je na řetěz zrovna jak ty psi a nechat je tam zdechnout.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání