Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dvanáctiletá těhotná holčička skončila v nemocnici: Přivezl ji tam její 35letý »manžel«!

Autor: lm - 
13. října 2016
22:06

Teprve dvanáctiletá holčička byla přivezena do nemocnice ve čtvrtém měsíci těhotenství. Dopravil ji tam její 35letý »manžel«, který se původně snažil doktorům nalhat, že jeho partnerce je dvacet let. Dětskou nevěstu si totiž koupil od obchodníků s bílým masem!

Dvanáctiletou holčičku přijali v nemocnici ve městě Sü-čou na východě Číny. Dívenka byla ve čtvrtém měsíci těhotenství a přivezl ji 35letý »manžel« spolu s jeho matkou. Doktorům původně tvrdili, že těhotné dívce je 20 let, těm se ale údajný věk nezdál a zavolali muže zákona.

Policie muže i jeho matku zatkla a pustila se do pátrání po původu dívky. Vyšetřovatelé zjistili, že dítě pochází z Vietnamu, konkrétně přímo z Hanoje. Z domova byla pravděpodobně unesena mezi lety 2010 a 2011, tedy v době, kdy jí bylo pouhých šest nebo sedm let. Obchodníci s bílým masem ji následně prodali a dívka byla přinucena se provdat za staršího Číňana.

Obchod s lidmi, konkrétně s dívkami, bohužel v Číně nabírá na obrátkách. Politika jednoho dítěte totiž zapříčinila, že v zemi se rodí mnohem více mužů než žen. Mnoho mužů má tak problémy najít si partnerku.

Prezidentské volby 2018 - vše o volbách a kandidátech na prezidenta zde >>>

Aktuální volební preference a průzkumy k prezidentským volbám 2018 najdete zde >>>

dumik ( 20. října 2016 15:34 )

pedofilem se člověk v nouzi asi nestane. Tohle přinesl do Vietnamu i Číny kapitalismus a honba za penězi

tgbg ( 14. října 2016 13:30 )

Čínská komunistická hovada!!!!!!

prycsnima ( 14. října 2016 00:18 )

 V západní evropě běžná věc.a přichází stále více kozom rdů a pedofilů.

Zobrazit celou diskusi