Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

13letá Malvína čeká chlapečka: Dlouho nevěděla, že je těhotná

Autor: simao - 
4. června 2015
03:20

Sama je teprve dítě, Malvíně je nyní 13 let. Se svou mámou a sourozenci žije na ubytovně ve skromných podmínkách - v jedné místnosti. Je těhotná s 23letým mladým mužem a přiznává, že nebyl jejím prvním. Nyní je již v osmém měsíci a ostatním děvčatům vzkazuje, aby si dávaly větší pozor...

Malvína promluvila poprvé o svém těhotenství v reportáži TV Markíza. Na dotazy slovenské reportérky často odpovídala velmi stručně, úsečně. "V kolikátém jsi měsíci?" ptala se reportérka. "V osmém," přiznala dívka.

Chodí do sedmé třídy na základní škole a o svém těhotenství dlouho nevěděla. A ani jí nepřišlo divné, že má tak velké zpoždění menstruace. Když se však začalo její tělo měnit, svěřila se své mámě a ta jí řekla, ať si udělá test. Byl pozitivní. "Dcera byla hubená, nevšimla jsem si ničeho," řekla Markíze její matka. "Stalo se, už to nevrátíme, co se stalo. Nemuselo to takto dopadnout. Chtěla jsem tomu zabránit, chodila jsem za tím chlapcem, mnohokrát jsem upozorňovala dceru i toho chlapce," dodává Malvínina máma. Nepomohlo to.

Když se reportérka ptala Malvíny, zda přemýšlela o potratu, odpověděla Malvína opět několika slovy: "Přemýšlela. Ale pozdě." Na to, že je těhotná, přišla někdy na přelomu 5. a 6. měsíce.

Zároveň přiznává, že 23letý mladý muž, se kterým byla zhruba rok, nebyl jejím prvním. "Druhý," řekla opět televizi velmi stručně Malvína. Rozpovídala se až v momentě, kdy se jí reportérka ptala, jaký je její sen. "Vychovat svoje děcko normálně a normálně s ním žít," maluje si Malvína, jenže zdaleka není jisté, že se jí tento sen splní.

O osudu miminka bude rozhodovat slovenská sociálka, nepříliš uspokojivá je přitom situace celé rodiny, která žije na ubytovně v Bratislavě. Nastávající tatínek je pak podle Markízy momentálně v zahraničí – patrně by měl pracovat v Irsku. Čeká jej však nepochybně obvinění z pohlavního styku s nezletilou osobou.

kiwi65 ( 5. června 2015 18:30 )

 Malvína to má spočítaný jako všichni cigoši,do dvaceti ještě 7 krát zabřezne a nadosmrti nemusí dělat,a kdyby byl problém tak přeběhne do česka a my se tady o ně přece rádi postaráme....

jana95 ( 4. června 2015 17:42 )

Chlapi při sexu rozum krátkodobě pozbývají, neboť se jim odkrví mozek. Je to jednoznačně vina holky a jejích rodičů.

kdoasi ( 4. června 2015 13:20 )

Díky bohu,že ne u nás

honzina ( 4. června 2015 12:30 )

Nevím, proč by měl být nenávistný a nešťastný.Tohle nás naučili naši pohlaváři v čele s Chrchlou, tady je diskriminace nás bílých, tak se nedivte. líbí se mi to, co říká pan Ojkamura a pokud si to politici (a nejen naši - hlavně UNIJNÍ) neuvědomí, jednou to nedopadne dobře, protože lidi mají cikorek plný zuby.

bandour ( 4. června 2015 12:03 )

další vysavač na sociální dávky

Zobrazit celou diskusi