Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milionář brutálně zmlátil důchodce (66): Senior ho málem přejel autem

Autor: lm - 
31. srpna 2016
21:36

V brutální rvačku vyústila hádka dvou mužů v Londýně. Multimilionář a developer Iain Catleugh Hutchinson (51) napadl a zmlátil důchodce Jeremyho Lyonse (66). To vše kvůli tomu, že ho Lyons málem smetl, když zajížděl na příjezdovou cestu ke svému domu.

K incidentu, který vyústil v brutální rvačku, došlo letos 29. května. Jeremy Lyons zajížděl zrovna ke svému domu, když mu znenadání vešel do cesty Hutchinson. „Musel dupnout na brzdy, aby ho nesrazil,“ uvedla u soudu žalobkyně Jackie Hughes. Staršímu muži se ale naštěstí podařilo nehodu odvrátit.

Muži se pak na sebe chvilku dívali. Hutchinson pak nehlasně (pohybem rtů) řidiči řekl, že je „ču**k“. Tím ale výměna názorů neskončila. Když Lyons zaparkoval a vylezl z auta, Hutchinson přeskočil plot a začal penzistu mlátit hlava nehlava.

Postarší muž se pouze bránil úderům a nijak s ním nebojoval, milionář ho měl celkem šestkrát udeřit a pak do něj ještě kopat, když spadl. Hutchinson se k napadení přiznal, ale uvedl, že ani jednou ránou seniora netrefil. O trestu nyní rozhodne soud.

Video  Milionář brutálně napadl seniora.  - YouTube
Video se připravuje ...

waisenpacherova ( 5. října 2016 17:47 )

to patrí pod iný článok, niečo som tu potentovala, pardon

waisenpacherova ( 5. října 2016 17:45 )

Prečo zmlátila ju? veď mala rozkopať vajcia frajerovi!

sores ( 1. září 2016 13:33 )

Pracháči se v našem českém bordelu vysekají ze všeho!!!! Dalík sedět nepůjde, Janoušek také už ne, Rátth také ne a spousta jiných co mají prachy a moc. Vemte jenom, otcovrah syn Čáslavské zabil ranou otce a Havel mu dal okamžitě amnestii, neseděl jediný den ani podmínku nedostal! Moc a prachy znamenají ráj na zemi.

ellenic ( 1. září 2016 09:09 )

Samo Souhlasím, jen petrmetr se svým chorým mozkem článku nerozumí.

Samo ( 1. září 2016 06:31 )

Napadl důchodce a zmlátil na jeho pozemku, takžeby měl podle anglosaského práva platit jako mourovatý. Podle tohoto práva je nepovolený vstup na cizí pozemek už sám o sobě možné potrestat soudně a v kombinaci s brutálním napadením je to trestný čin za který může být odsouzený na několik roků do vězení. Vzhledem k tomu, že je ten dotyčný dost movitý, tak asi dojde k mimosoudnímu vyrovnání a navíc dostane nějaký podmíněný trest.

Zobrazit celou diskusi