Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šedivousové jsou novou popravčí četou ISIS, mezi radikály vraždí staří i děti

Autor: rc - 
28. srpna 2016
13:30

Muži s plnovousem odění do černého obleku popravují »bezvěrce«! Islámský stát ukázal další zfanatizované džihádisty sloužící v jeho řadách. Šokující snímky brutální popravy vykonané staršími muži extremisté zveřejnili jen pár dní poté, co se »pochlubili« vraždícími dětmi.

Před několika dny džihádisté samozvaného Islámského státu zveřejnili video, v němž malé děti, kterým ISIS říká »mláďata chalífátu«, popravují zajatce. V šokujícím videu malí chlapci se zbraněmi v rukou chladnokrevně zvedli hlaveň a muže klečící pod nimi zastřelili.

Islámský stát využívá dětské bojovníky k různým sebevražedným útokům. Děti jsou cvičené v různých výcvikových táborech, kde jsou izolovány a zmanipulovány. Během několika měsíců extremisté zrekrutovali tisíce dětí. Jsou učeni islámskému právu šaría a musí umět odrecitovat pasáže Koránu. Džihádisté je cvičí k tomu, aby jejich jediným cílem bylo zemřít pro chalífu Abú Bakra al-Bagdádího, vůdce Islámského státu.

Nyní se však ISIS pochlubil další brutální popravou a ukázal další skupinu zfanatizovaných stoupenců! Podle DailyMailu fotografie vznikly poblíž Rakky, tedy hlavního města Islámského státu. Na šokujících snímcích se čtyři postarší muži s plnovousem odění do černého oblečení připravují vykonat popravu vězňů. Stejně jako mladí chlapci pozvednou zbraň a muže chladnokrevně zastřelí.

Na brutální popravu vykonanou malými dětmi se podívejte zde!

berlin71 ( 28. srpna 2016 15:59 )

Ta vase veprova hlava at uz zaklepe kopytama

prycsnima ( 28. srpna 2016 15:46 )

 BRZY I V NAŠÍ ULICI ? Chcípni Makrelo a všichni vítači s tebou.

fotrpjotr ( 28. srpna 2016 14:13 )

Jen hlupák se diví,že při náletu na teroristy byli zabiti i "děti"

berlin71 ( 28. srpna 2016 13:51 )

Dospely cech utocil na detskem tabore strennou zbrani na romske deti . Je to take terorista !

berlin71 ( 28. srpna 2016 13:43 )

Dospely cech utocil na detskem tabore strennou zbrani na romske deti . Je to take terorista !

Zobrazit celou diskusi