Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Popraven ISIS ve stylu mafie. Plukovník schytal kulku zezadu do hlavy

Autor: shp - 
23. srpna 2016
21:34

Byl plukovníkem v jemenském městě Aden (arabsky ráj), ale poznal v něm jenom peklo. Nejmenovaný vojenský šéf se nebál postavit hrdlořezům z ISIS a zaplatil za to vlastním životem. Za bílého dne byl chladnokrevně popraven na ulici.

Teroristická organizace ISIS má na svědomí desetitisíce lidských životů a popravy zajatců i nepřátel jsou u ní na denním pořádku. Tato je však výjimečná. Na záznamu, který zveřejnili sami islamisté, je vidět, jak plukovník svou smrt nečeká.

Byl totiž přepaden na ulici ve stylu mafie. Vrah na něj z jedoucího auta zamířil pistolí s tlumičem a několikrát zmáčkl spoušť. Vojenský představitel oblečený celý v bílém byl v tu dobu ke svému vrahovi otočen zády, takže se nemohl bránit.

Již po prvním výstřelu se sesunul na zem mrtvý, ale vrah jeho tělo pro jistotu provrtal ještě několika dalšími kulkami. Poté ve svém voze i s kumpánem nebo kumpány ujel. Na ISIS hodně netradiční strategie.

Plukovník z města Aden byl evidentně hodně důležitým cílem a jeho odstranění bylo pro teroristy z ISIS velmi důležité. Čest radikálové neznají, zabíjet zezadu pro ně není problém.

Zobrazit celou diskusi