Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milionářky se porvaly o dědictví: Našli je všechny mrtvé, nejmladší oběti bylo 15 let

Autor: lm - 
3. července 2016
22:39

Děsivý výjev se naskytl policistům v kalifornské čtvrti milionářů Rancho Sante Fe. Strážníci v jednom z domů nalezli tři mrtvé ženy. Nejmladší bylo teprve 15 let. Podle dostupných informací se pohádaly o dědictví po nedávno zesnulém realitním makléři. Hádka vyústila v dvojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu.

Jedna z nejbohatších amerických čtvrtí je na nohou. Ve čtvrti milionářů a celebrit, v kalifornském Rancho Santa Fe, došlo k odpornému zločinu. Policisté v jednom z domů našli tři mrtvé ženy. Všechny zemřely násilnou smrtí.

Policisté na případ uvalili přísné informační embargo. Novinářům se i přesto podařilo zjistit, že oběťmi by měly být: školačka Hannah Arya (15), její teta Sayeh Amini a rodinná známá Mia Shin (56). Podle rodinného přítele se ženy měly hádat ohledně dědictví po nedávno zesnulém realitním makléři Michaelovi Aryovi. Ten před dvěma měsíci podlehl rakovině plic.

Vyšetřovatelé uvedli, že nehledají žádné podezřelé. Je tedy pravděpodobné, že dvě z žen byly zavražděny a třetí se zabila nejspíš sama.

Hannah a její tatínek si byli podle místních médií velmi blízcí. Dívka před několika měsíci dokonce přerušila školu, aby mohla se svým umírajícím otcem strávit více času. „Vše nejlepší ke dni otců! Každým dnem mi chybíš více a více,“ sdílela před nedávnem na Instagramu a příspěvek doplnila jejich společnou fotkou.

Michael se s matkou své dcery rozvedl. V poslední době žil se svou ruskou přítelkyní Marinou Ryzhkovou, která se o něj v těžkých chvílích starala. Po smrti partnera se ale odstěhovala do Ruska. Podle sousedů zde ale pobývala.

„Sem tam se hádaly o tom, jak (před smrtí) rozdělil majetek. Dal své přítelkyni o trochu víc než své dceři,“ řekl jeden z přátel zesnulého milionáře televizi NBC7. Podle sousedů se pozůstalí hádali i o to, kdo má právo v domě bydlet.

st.rec ( 4. července 2016 07:20 )

A teď můžou ten ranec rozdat potřebným,tzn hnědáků,vraníkům a dalším tmaváčům.

lunatic ( 4. července 2016 00:34 )

Jsem rád,že si mohu vydělávat tolik,abych si mohl koupit počítač a číst si podobné,romantické příběhy

dalnobojcik ( 3. července 2016 23:53 )

pak ze prachy nejsou zkazou lidstva.

Zobrazit celou diskusi