Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Foto jen pro otrlé! Americká firma zmasakrovala desítky psů po ukončení spolupráce s ropnou společností

Autor: rc - 
26. června 2016
22:24

Nahromaděná těla zmasakrovaných psů! Otřesné snímky se objevily na Facebooku v komunitě, která nese název Eastern Securities of Kuwait and Bill Baisey – The Truth a tvrdí, že za smrt desítek chlupáčů může americká firma Eastern Securities, která působila v Kuvajtu. Ovšem, poté, co jí skončila smlouva s kuvajtskou ropnou společností, psy zavraždila.

Snímky se objevily na sociální síti a odhalují hrůzný čin firmy Eastern Securities, která působila v zemi ležící na arabském poloostrově. Americká společnost dlouhodobě působila v Kuvajtu, kde spolupracovala s kuvajtskou ropnou společností KNPC (Kuwait National Petroleum Company). Jenže platnost smlouvy vypršela a rozzuření zaměstnanci americké společnosti nedostali dva měsíce výplatu.

To podle bojovníka za zvířecí práva Esmaila Al-Misri bylo důvodem, proč byl spáchán hrůzný čin na zvířatech. Al-Misri pro Arab Times řekl, že zaměstnanci zmasakrovali více než 90 psů, jelikož už jejich služeb po ukončení spolupráce s vlivnou kuvajtskou společností nebylo potřeba.

To však popírá jeden ze zaměstnanců firmy, který podle DailyMailu pro Arab Times řekl, že je sice pravda, že zaměstnanci nedostali dva měsíce výplatu, ale to nebyl důvod, aby psy zavraždili. Podle něho byli psi nemocní a měli být humánně utraceni, jenže jeden ze zaměstnanců skočil po zbrani a všechny je pozabíjel. Psi prý navíc byli příliš agresivní, což bylo dalším důvodem, proč měli být utraceni.

Jak tedy bylo desítek nebohých zvířat zabito, není stále jasné. Ovšem, vše se zřejmě ještě objasní, jelikož Esmail Al-Misri žádá, aby společnost za odporný čin byla stíhána.

dingous ( 27. června 2016 19:28 )

Hele, Monte, jestlipak víš, kam se poděl pejsek Moniky Kramné? poté co se o něj nechtěl ten vrah starat? koumej,hlavičko tupá, koumej

dingous ( 27. června 2016 19:26 )

montevideo ( 27. června 2016 18:56 )

Pes je rozhodně cennější tvor než dement dingous.

dingous ( 27. června 2016 18:50 )

ano, podle debilů jako je Malé divy, je prý pejsek jaksi cennější zvíře než divočák, prasátko, králík či kuře nebo kravičky....tato jiná zvířata můžeme vybíjet aniž by citlivoučké Malé divo poplakávalo a smutnilo

maledivy2016 ( 27. června 2016 17:27 )

Ano přesně, odpad se ozval. Lůza bez mozku jako ty musí vychcipat stejně jako ty pejsci byly zavrazdeny. Tak je třeba likvidovat lidskoulidskou, sadistickou lůzu!

Zobrazit celou diskusi