Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Džihádista junior vraždil na videu: Tajně ho převezli do Švédska kvůli operaci

Autor: mka - 
7. června 2016
13:53

Chlapec původem z Británie, který získal přezdívku Džihádista junior, když vraždil v propagandistických videích ISIS, měl být propašován z bašty islamistů Rakky do Švédska. Údajně jej tam převezla jeho britská matka po delší nemoci, aby se podrobil operaci.

Malý chlapec, který se jmenuje Isa Dare, neblaze proslul poté, co se objevil v propagandistickém videu ISIS, na kterém mačká detonátor, který zabíjí skupinu zajatců ISIS v autě naloženém výbušninami.

Jeho matkou je pravděpodobně též neblaze proslulá Grace ‚Khadijah‘ Dare. Britka, která se provdala za švédského islamistu známého pod jménem Abu Bakr. Již dříve v Londýně konvertovala k islámské víře a odjela do Sýrie, aby se připojila k bojovníkům ISIS.

Podle zpráv se však malému chlapci, kterému islamisté soustavně vymývali mozek a zneužívali jej ke své propagandě, nedařilo moc dobře a již několik měsíců byl nemocný.

Právě jeho matka proto měla chlapce propašovat do Švédska, domoviny jejího zesnulého islamistického manžela. Tam měl před několika týdny podle deníku The Sun podstoupit operaci.

Je to pro chlapce šance, jak uniknout z islamistického pekla? Podle jeho dědečka, Brita Sundaye Dare (59), který s ním jen několik dnů před zveřejněním hrůzného videa po telefonu mluvil, jej malý hoch snažně prosil: „Zachraň mě! Přijeď pro mě!“

Sunday sám je naprosto zděšený z toho, k čemu jeho zfanatizovaná dcera vnoučka nutí a jakým hrůzám ho vystavuje. Trvá na tom, že všechno, co na videu malý Isa dělá, je jenom z donucení a že ze všeho nejvíc touží po tom, aby se mohl vrátit zpět do rodné Británie.

slovutny ( 8. června 2016 21:10 )

jasně, tomu tak věřím, chudaček chlapeček, moooc nemocný.. naprosto standardní ***, co z něho vyroste ještě větší ***... slzičku bych pro něj uronil, ale to by mi nesměl být jeho kozomrdsky úchylný život naprosto u ***e.. klidně ať chcípne, žádná lítost s takovým xindlem.

tgbg ( 7. června 2016 19:26 )

 Využívat děti k propagandě se islamisti naučili od ruských a českých komunistických vyvrhelů!!!!

diskutujici ( 7. června 2016 18:35 )

Vylecit vlastniho vraha. To se muze stat opravdu jenom v EU.

marlen52 ( 7. června 2016 18:30 )

a na to aby ho lečili mu jsou křestani dobrý.hajzl jeden popravit i když je to dítě

Nezadat ( 7. června 2016 17:08 )

Jakej fór,debilové z neziskovek Vám pošlou odměnu za propagaci a pytle na víčka.

Zobrazit celou diskusi