Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brit dostal nový pas a zděsil se: Na fotografii vypadá jako Adolf Hitler!

Autor: rc - 
2. června 2016
22:07

Opravdu málokterý člověk je spokojený se svou pasovou fotografií, jenže Stuart Boyd zažil skutečný šok. Padesátiletý Brit totiž po obdržení svého nového pasu s hrůzou zjistil, že vypadá jako bývalý vůdce Třetí říše Adolf Hitler!

Opět nastává čas dovolených, a tak lidé spěchají na úřady, aby si nechali udělat nové pasy. Na úřad rychle uháněl i Stuart Boyd, který si naplánoval dovolenou na slunném řeckém ostrově Rhodos. Jelikož už měl k moři se svými přáteli vyrazit v červenci, nechtěl nic nechat náhodě a nový pas si nechal vystavit v květnu.

Jenže… jakmile nový pas otevřel, nezmohl se na slovo. Na fotografii mu totiž přibyl knírek, a to přesně takový, jaký nosil Adolf Hitler!

„Byl jsem naštvaný, když jsem to viděl. Byl jsem rozrušený, opravdu. Proboha, tohle musím mít po dobu deseti let,“ řekl M.E.N. Stuart. „Nebyl jsem si jistý, jak to změnit, tak jsem to dal na Facebook,“ dodal.

Zatímco Stuart si z pokažené fotografie zoufal, jeho přátelům to přišlo zábavné. Kamarádka Ruth Armstrong Carooppunnen mu k příspěvku napsala: „To je povedený!“

Nešťastného Brita nepolitovala ani jeho sestra Angie. „Začala se smát a řekla mi: ‚No tak, musíš to brát z té lepší strany,‘ no a tak jsem to začal brát sportovně.“

Nakonec Stuart kontaktoval úřad a všechno jim vysvětlil. Příjemná a ochotná paní mu slíbila, že všechno prošetří a bude ho kontaktovat.

Zobrazit celou diskusi