Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitelku vyhodili ze školy: Kvůli sexy fotkám v prádle

Autor: rc - 
27. března 2016
14:17

Příliš sexy na to, aby učila! Učitelka základní školy Gemma Laird (21) z Velké Británie dostala vyhazov poté, co rodiče jejích žáků zjistili, že její další prací je modeling spodního prádla!

Mladá maminka Gemma Laird začala dělat modeling chvíli poté, co se jí narodila dcerka Zofia (4). Podle jejích slov to byly rychle vydělané peníze a hlavně sen každé dívky! Jenže focení nepatří k příliš stabilním zaměstnáním, a tak se postupem času začala poohlížet po něčem jiném.

Práce s dětmi ji vždy bavila, a tak se rozhodla, že zkusí štěstí v učení! Ucházela se tedy o místo v Bloemfonteinské základní škole. Ve výběrovém řízení porazila dalších sedm uchazečů a dostala místo pomocné učitelky. 

Začala tedy učit děti ve věku pěti až šesti let, které do její třídy docházely pouze jeden rok. Jenže… Do práce nastoupila v pondělí poslední únorový den a hned ve čtvrtek dostala padáka.

Rodiče dětí totiž na sociální síti našli její fotografie, na nichž je Gemma coby modelka oděna jen do spodního prádla, a stěžovali si u vedení školy. „Dělala jsem svou práci dobře a dostávala jsem skvělé ohlasy,“ řekla Gemma serveru The Sun.

Týden po vyhazovu zdrcená učitelka volala do školy ředitelce Lauře Liddell. „Řekla, že nechce, aby si šestileté děti myslely, že je akceptovatelné být modelkou. Po jejích slovech jsem se cítila, jako bych byla prostitutka. To je směšné,“ svěřila se Gemma The Sun.

Gemma právě dokončila promo akci pro Cheltenham Festival a vrhla se znovu do modelingu. Cítí se ale ukřivděna a nehodlá se jen tak vzdát. Školu hodlá zažalovat. Tvrdí totiž, že vedení školy, která leží v hrabství Durham, o její modelingové kariéře vědělo.

petcim ( 29. března 2016 08:12 )

Hlavně , že tomu nejvíc rozumíte.....

jany ( 27. března 2016 16:13 )

vypada to jako nejaka amaterska lehka erotika, ne to, co clovek vidi, kdyz jd ekupovat na eshop praldo. verim, ze normalni modleing by nevadil

Zobrazit celou diskusi