Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladý génius (11) z Anglie v IQ testu trumfnul Einsteina a Hawkinga! Chce však být fotbalistou

Autor: rc - 
17. března 2016
23:10

Teprve jedenáctiletý chlapec z Anglie dosáhl v IQ testu skóre neuvěřitelných 162 bodů! Jenže i přesto, že svým výsledkem žáček Kian Hamer strčil do kapsy i Alberta Einsteina a Stephena Hawkinga, chce být fotbalistou!

Mladý chlapec pocházející z Coventry v Anglii trumfnul výsledkem IQ testu i slavné génie Alberta Einsteina a Stephena Hawkinga.

Žák základní školy dosáhl v testu Catel III B úplného maxima, tedy 162 bodů, čímž se stal nejmladším členem Mensy a zároveň se zařadil mezi nejinteligentnější lidi světa!

Kian však nevidí svou budoucnost někde v laboratoři, nýbrž na zeleném trávníku! Mladý génius je zároveň nadaným fotbalistou a právě ve svém oblíbeném sportu hodlá v budoucnu uspět.

„Jsem opravdu pyšný, že jsem dosáhl tak dobrého výsledku, a jsem nadšený, že jsem součástí Mensy. Avšak stále se toužím stát profesionálním fotbalistou, až vyrostu. Miluju hraní fotbalu,“ prozradil Kian DailyMailu.

„Je chytrý, ale neříkám mu génie. Chci ho držet nohama na zemi,“ říká DailyMailu o svém synovi Rich Hamer (43), který pracuje jako hasič. Tomu ani v nejmenším nevadí, že syn místo toho, aby snil o studiu na univerzitě, hodlá jít za svým fotbalovým snem. „Mnoho lidí vtipkuje, že je až moc chytrý na to, aby byl fotbalista,“ směje se pyšný otec.

 

DBBS ( 17. března 2016 23:37 )

IQ..tak jako vysoká škola inteligenci nedělají...

Zobrazit celou diskusi