Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slovenka (33) žijící ve Švýcarsku skončila v poutech: Její soused záhadně zmizel!

Slovenku a jejího brazilského partnera švýcarská policie zatkla kvůli podezření, že jsou zapleteni do zmizení jejich bývalého souseda.
Slovenku a jejího brazilského partnera švýcarská policie zatkla kvůli podezření, že jsou zapleteni do zmizení jejich bývalého souseda.  (Autor: Policie, Twitter/Blick)
Autor: lm - 
2. června 2016
21:23

Třiatřicetiletá Slovenka se ve Švýcarsku nejspíš zapletla do odporného činu. Místní policie ji zatkla spolu s jejím 34letým partnerem z Brazílie kvůli podezření, že by mohli být zapleteni do zmizení důchodce, který byl donedávna jejich sousedem.

Švýcarský důchodce Gino Bornhauser (67) zmizel koncem dubna. Před šesti týdny navštívil svého lékaře a posléze se po něm slehla zem. Jeho auto bylo nalezeno vyhořelé v obci Lottstetten na německé straně hranice.

V úterý ráno švýcarská policie zatkla 33letou Slovenku s iniciály A. R. Spolu s ní byl zatčen i její 34letý partner z Brazílie. Podle zjištění švýcarského deníku Blick manželé bydleli s pohřešovaným důchodcem v jedné bytovce. „Každý den se velmi hlasitě hádali a měli spory se skoro všemi sousedy,“ sdělil deníku jeden z obyvatelů bytového domu. Důchodce se ale z bytovky před nedávnem odstěhoval.

Zatčená dvojice má tři děti, které si prozatím převzala do péče sociálka.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi