Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

„Teroristé z ISIS“ vyděsili Cannes! Připluli na lodi s černou vlajkou

Autor: ljš - 
14. května 2016
20:23

Tak tohle je hodně přes čáru! Francouzská firma, která rozjíždí internetové tržiště, zneužila paniky z pařížských a bruselských útoků a na pláž u hotelu v Cannes, který byl kvůli probíhajícímu festivalu plný hollywoodských hvězd, připlula na člunech s černou vlajkou. Chtěli se tak proslavit…

Hosty hotelu Cap Eden-Roc příjezd zakukleného komanda v neprůstřelných vestách pochopitelně značně vyděsil. „Někdo začal ječet a lidé vyskočili z křesel a začali rychle utíkat k bazénu. Bylo to opravdu děsivé. Byli oblečení jako bojovníci ISIS, to bylo opravdu šokující,“ řekl jeden z hostů.

Brzy se ale ukázalo, že jde o nechutné PR francouzské firmy, která právě startuje svůj projekt internetového tržiště podobného například serveru eBay. To vše ale pouze pro bohaté. „Plán je mít tam exkluzivní umělecká díla, drahé hodinky a hodně dalších superdrahých věcí, které bohatí chtějí nebo potřebují. Abyste se ale mohl stát členem, musíte být neskutečně bohatý,“ řekl deníku Daily Mail zdroj.

Po zvrácené scénce na pláži firma ale zřejmě klienty mezi hollywoodskými hvězdami nenajde. Nebo bude platit úsloví »špatná reklama taky reklama«?

 

pravlast ( 15. května 2016 12:47 )

Povýšené hvězdy se vyděsily a Cannes se přips*ral strachy?Nedělejte vlny,je to jen realita budoucnosti asi tak do 2.let.Alláh filmy zakáže,Cannes bude no-go zóna a imám vše vysvětlí.

hanka666 ( 14. května 2016 21:40 )

JOOO, přesně tak.

Xeen ( 14. května 2016 21:21 )

Zajímalo by mne, jak by se řešilo kdyby byl někdo na pláži ozbrojen a začal na člun teroristů střílet a pár jich zabil. To by byla teprve reklama a PR...

hackoff ( 14. května 2016 20:48 )

presne tak. doufam ze to bude resit jejich Sabatova. ted myslim tu tmavou ministryni

quonex ( 14. května 2016 20:35 )

toto je xenofobni clanek. Misto aby je vitali a zbloudilym uprchlikum podali pomocnou ruku, tak se posr@li strachem.

Zobrazit celou diskusi