Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vysmáté bestie! Teenageři se chtěli stát popravčími ISIS, vězně postříleli s úsměvem

Autor: lm - 
14. května 2016
18:17

Islámský stát opět šokoval brutální popravou. Radikálové tentokrát odsoudili k smrti pětici mužů, kteří byli obviněni z odmítání islámu. Chladnokrevně je posléze popravili vysmátí teenageři, kteří byli vybráni z řad dobrovolníků.

S úsměvem na rtu a bez náznaku pochyb. Tak popravili pětici nevinných mužů iráčtí teenageři, kteří se k chladnokrevné vraždě dokonce dobrovolně přihlásili. Normální mladí kluci, řeklo by se, ale když dostali do ruky zbraň, vůbec neváhali a s nadšením zvěrstvo pro islámské fanatiky vykonali.

Islámský stát poslal zajaté muže na smrt za odpadnutí od víry. Poprava proběhla v iráckém městě Ninive. Vězni byli předvedeni v červených overalech a islamisté jim zavázali oči. Vynesení rozsudku a následnou popravu sledoval dav místních. Přihlížející dokonce nahlas odpočítávali jejich poslední vteřiny.

zidoniusek ( 28. května 2016 08:02 )

to samo neleze,to jim dokonce amíci platí. A žabojed s dementní krávou pozývají za podpory českých řitolezů

frantaklika ( 14. května 2016 22:50 )

Kadáfí "revitalizoval" pozemky v poušti, investoval do zavlažování, věděl že postupující sucho je hrozba pro jeho lid, což se nyní ukazuje v podobě migrační vlny. Kadáfí nezapadal do prototipu lokaje USA. CIA ho dostala jako mnoho jiných před tím v jiných končinách. Židopředstavitelé USA, vrazi nás dostanou do pekla!

janinax ( 14. května 2016 20:55 )

Kdo už na tu odpornou verbeš hodí tu atomovku!!!!Jinak se jich nezbavíme.

mrkevmrkev ( 14. května 2016 18:49 )

Mladí popravují mladé. Celý svět se na to dívá a nikdo nedokáže zakročit! Kolik již takových poprav proběhlo a nic! Kde jsou všechny světové organizace? Zkurvený svět, jedni věří a druzí nevěří. Tak ty druhé vybijeme? Oč jsou ti první lepší? Zrůdné myšlení.

Zobrazit celou diskusi