Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsný vzkaz pro kancléřku Merkelovou: Prasečí hlava s hanlivým nápisem!

Německá kancléřka Angela Merkelová
Německá kancléřka Angela Merkelová  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK - 
14. května 2016
19:21

Nedaleko kanceláře volebního obvodu kancléřky Angely Merkelové v severoněmeckém Stralsundu se dnes ráno našla prasečí hlava s hanlivým nápisem. Uvedla to tamní policie.

Zabité prase už se přitom našlo i v únoru na místě budoucí mešity v saském Lipsku. Islám považuje prasata za nečistá zvířata a zapovídá jejich konzumaci. Zvířecí hlavu našla dnes brzy ráno policie během své hlídky.

Co přesně na ní bylo napsáno, ale odmítla sdělit. Urážka byla prý namířena proti kancléřce Merkelové. Policisté už zahájili vyšetřování kvůli urážce předsedkyně vlády, ale i kvůli porušení zákona o odstraňování zvířecích těl.

Merkelová do Spolkového sněmu kandiduje od roku 1990 za volební obvod ve spolkové zemi Meklenbursko-Přední Pomořansko. V Berlíně tak jako poslankyně od té doby zastupovala například právě Stralsund, Greifswald či ostrov Rujánu.

Na konci letošního února se zabité prase našlo také na místě budoucí mešity v saském Lipsku. Na těle mělo nápis Máma Merkelová, tedy přezdívku, kterou německé kancléřce z vděčnosti dali uprchlíci přicházející loni do střední Evropy. Celkem loni přišlo do Německa více než milion migrantů, většinou muslimů.

kerloss ( 14. května 2016 21:32 )

at jde radsi do duchodu nebo tou senilitou znici celou evropu uz se ji to dost dari herHitlerMerkelveprova vypatlana hnuska. Zbavme se ji i ted ikdyz je tady nekolik milionu vojaku ISIS. Zaprodala evropu zlocinecky a fanaticky kulture ktera zde NEMA zadne koreny.Je to drancujici a nicici kultura.

montevideo ( 14. května 2016 21:11 )

Nevím. Třeba už vepřové (pro jistotu) nežere !

zigzag ( 14. května 2016 20:24 )

Myslis, ze ji bude chutnat?

montevideo ( 14. května 2016 20:18 )

Statečná Angela bude mít k nedělníku obědu ovar s křenem !

kukuku ( 14. května 2016 20:15 )

Aha, správně mělo být "Hyn sa hukázalo".

Zobrazit celou diskusi