Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kanaďan chtěl vyšplhat na střechu mrakodrapu: Spadl z 9metrové výšky! A odešel po svých...

Autor: rc - 
16. dubna 2016
14:59

Video, z kterého běhá mráz po zádech! Kanadský odvážlivec se snažil po kabelu vyšplhat na střechu hotelu ve Vancouveru. Mladík, který je známý jen jako Joseph, už byl téměř u cíle, ale došly mu síly a zřítil se střemhlav na zem…

Videozáznam mapuje odvážný kousek muže jménem Joseph. Ten se rozhodl, že bez jištění vyleze na střechu hotelu Fairmont v kanadském Vancouveru.

Milovník adrenalinu se nejprve vysouká na lešení a později se chytí kabelu, po kterém se snaží dostat až na hotelovou střechu. Joseph visí víc než devět metrů nad zemí, když mu dojdou síly a on si musí odpočinout. Jenže na kabelu už se dál udržet nemůže a s křikem se zřítí několik pater na beton.

Po pádu se Joseph zeptal svého kamaráda, který strašlivý pád pozoroval, co se vlastně stalo, a on odpověděl: „Zachytil jsem tvou nohu, to pravděpodobně zpomalilo pád…“

„Udeřil jsem tě do tváře? Promiň,“ říká Joseph, který stále leží na zemi.

Po pádu se Joseph sebral a odešel. Ovšem druhý den se probudil se strašnými bolestmi, a tak jel do nemocnice, kde si vymyslel historku, že spadl ze stromu. Při svém dobrodružství si zlomil pravou paži a levé rameno a také utrpěl několik zranění páteře.

Joseph měl ovšem z pekla štěstí, jelikož se ze všeho dostal a opět zdolává výšiny městských mrakodrapů. Možná je to proto, že si z pádu kvůli návalu adrenalinu nic nepamatuje.

yokky ( 16. dubna 2016 18:43 )

ZLUTYCH JE V KANADE AZ MOC,,,,,DOBRE MU TAK

yokky ( 16. dubna 2016 18:41 )

no co *** a vypadA ZE JE ZLUTY,,,,,

qwertina ( 16. dubna 2016 15:51 )

 

sores ( 16. dubna 2016 15:17 )

 Ze zásady takové bl.bce co si neváží života a hazardují s ním dobrovolně nelituji při úmrtí!Je to jejich volba a musí vědět že jim jde každou vteřinu o život. Za blbost se platí!!!!

Zobrazit celou diskusi