Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž pobodal na ulici těhotnou ženu: »Ne moje dítě!« křičela zoufale

Autor: ljš - 
4. března 2016
21:39

Chtěl zabít ji i nenarozené dítě! V britském městečku Sutton Coldfield napadl jednačtyřicetiletý muž těhotnou ženu, zřejmě svou partnerku. Způsobil jí vážná bodná zranění, miminko se ale lékařům podařilo přivést na svět živé.

K brutálnímu napadení došlo v pátek asi ve čtvrt na tři odpoledne na poměrně frekventované ulici. Svědci nejprve uslyšeli prudkou hádku a křik. „Mužský hlas křičel ‚zbav se toho, zbav se toho‘. Žena pak ječela něco jako ‚ne to dítě,‘“ řekl deníku Daily Mail jeden ze svědků.

Pak se muž na ženu vrhl a pobodal ji nožem. Celkem pět kolemjdoucích se ho pokusilo zastavit, čímž zřejmě zabránili nejhoršímu. Dva z nich ale násilník pořezal.

Čtyřicetiletá matka byla okamžitě letecky transportována do nemocnice, kde se lékařům podařilo dítě zachránit. Ona sama ale zůstává v kritickém stavu. Podle vyšetřovatele případ souvisí s domácím násilím, pachatelem je tak zřejmě ženin příbuzný nebo partner. Policie muže po útoku zadržela.

dzambulka007 ( 5. března 2016 15:59 )

Je to smutné, ale jestli byl tatík ten, kdo si myslím a žena jiného náboženství, měla mít rozum.

placenta ( 5. března 2016 10:39 )

rozdejte lidem zbraně sakra a bude klid

sores ( 5. března 2016 09:37 )

 Lidi na celé Evropě drží hubu, takže si politici kteří mají a musí sloužit lidu dělají co chtějí! Jen jim můžeme poděkovat za uprchlíky. Těch pár stávek na ulici je velké prd, z toho si politici nic nedělají. Když to nejde po dobrém, tak to musí jít po zlém, je to v lidech co si nechají líbit.Už se jich nikdy nezbavíme že rodí jak krysy.

lipno ( 5. března 2016 08:54 )

Porovnejte si, kolik nás stojí jeden emigrant a kolik jedna kulka. Kolik jeden ochránce "lidských" práv a máte jasno!

rumungro ( 5. března 2016 00:02 )

V Polsku má v úmyslu poslankyně zakázat muslimsky náboženství a Korán. V této době vybírá k podání neprůstřelnýho návrhu renomovanou ad. kancelář.

Zobrazit celou diskusi