Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Obamo, konvertuj k islámu!“ Terorista vyhrožoval ve videích, pak povraždil tři lidi

Autor: lm - 
28. ledna 2016
20:55

Zhlédl se ve zvěrstvech Islámského státu a rozhodl se, že povraždí nevinné civilisty. Izraelské bezpečnostní složky zveřejnily nahrávky zpovědí, které si učinil terorista Nashat Milhem, který 1. ledna v Izraeli povraždil tři lidi. Na nich mimo jiné vyhrožuje americkému prezidentovi Barrackovi Obamovi a varuje před svým útokem.

Arab Nashat Milhem pocházel ze severu Izraele a podle videí z jeho telefonu, které ve středu uveřejnila policie, měl vážný problém se závislostí na alkoholu a drogách, k čemuž se na nahrávkách i přiznává. Islamista si nahrál několik svých zpovědí, ve kterých vyjadřuje svou nenávist k Barrackovi Obamovi, židům a šíitským muslimům.

"Obamo, křižáku (označení křesťana - pozn.red.), konvertuj k islámu. Že nekonvertuješ? Pak uvidíme, jestli ti ten kříž k něčemu bude, ty zku**ysyne," říká Nashat v jednom z videí, kde je zjevně pod vlivem návykových látek. V dalším pak vyjadřuje svůj odpor k šíitům, tedy k menšinové skupině muslimů.

Nejděsivější z jeho zpovědí je nahrávka, ve které nabíjí pistoli a vyhrožuje, že brzy spáchá útok proti židům ve jménu Alláha v Tel Avivu. Nashat Milhem pak tuto výhrůžku skutečně splnil, když 1. ledna začal pálit na ulici v Tel Avivu. Zabil dva lidi a pak se dal na útěk. Později zabil ještě taxikáře, izraelského araba Amina Sha'abana, který ho z útoku podezříval.

Po zveřejnění videí policistům s identifikací pomohl Milhemův otec, který se sám přihlásil. Příbuzný střelce, který ho zároveň jako právník v minulosti zastupoval před soudem, jenž muže uznal vinným za útok na izraelského vojáka, stanici Channel 2 tehdy řekl, že Nashat Milhem je psychicky narušený. "Tento muž není duševně zdráv... Léčil se. Stále se léčí," uvedl advokát Samí Milhim.

Izraelské bezpečnostní složky teroristu později vypátraly a při přestřelce ho zabily. Podle izraelské rozvědky Nashat Milham útok naplánoval a vykonal sám. Nemocný muž se zřejmě zhlédl ve zvěrstvech Islámského státu, jehož terminologii ve videích používá.

rumungro ( 29. ledna 2016 08:40 )

Sjednocená Církev Kristova zastřešuje všechny církve,mimo pravoslavnou a římsko-katolickou.Merkel a její okolí roky CIA odposlouchávala,proto je jen loutkou Opa-mi.

rumungro ( 29. ledna 2016 06:35 )

Obama sám o sobě říká,že je Afro,Iro,Multirasový Američan.Otec B.Hussein O.-ekonom.Nar.na Havaji.Od 1-3 tř. katolická škola,4tř. obecná.Tehdy bydlel u babičky v muslimské Jakartě/Indonésie.5-12 tř. opět v Honolulu.Tam byl křesťanem,pak ale přestoupil do Sjednocené Církve Kristovi.V 18 letech začal studovat na OCCIDENTAL COLLEGE,kde zase přestoupil k presbytariánum,u nás protestantúm-což jsou reformovaní křesťané,luteráni a kalvinisti;ti všichni dovolují to co církev zakazuje,jako sňatky gayů,ženy kněžími...Mezi nimi je např.Halík,Malý a spousta dalších "knězů a kněžek."Toto je pravá líheň multikultůry,podporovaná americkýma neziskovkama!

jarka.skrb ( 28. ledna 2016 22:18 )

PS: Měla jsem zato, že Obama je muslim????

jarka.skrb ( 28. ledna 2016 22:07 )

Až budeme z toho EU spolku venku a hranice zabezpečené, až bude konečně Merkelová v pekle a budu vědět, že zase můžu klidněji spát, tak si otevřu flašku šampusu. Hlavně by mohl pan prezident konečně odvolat Sobotku a jeho přislzhovače z funkce premiera pro ztrátu důvěry. Ale podle ústavy ani důvod sdělovat nemusí, navíc je to všem jasné. Ještě poslat do pekla Obamu a udělat průvan všade ve světě, ale to se obávám, že nebude jen tak...

Zobrazit celou diskusi