Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Útočící imigranti v Kolíně nad Rýnem? Ne, uprchlíci mě chránili, tvrdí žena

Autor: mb - 
18. ledna 2016
12:56

Šlechetní imigranti utvořili kolem ženy kruh a pomohli jí dostat se do bezpečí. Tak přesně takto popisuje svou záchranu z rukou rozvášněných sexuálních útočníků Američanka Caitlin Duncan (27). Dobří Syřané navíc tvrdí, že bezpečno na náměstí nebylo ani pro ně. Opilý dav prý mohl ublížit komukoliv.

„Někdo mi vzal najednou čepici, další se ke mně přitočil zezadu a osahával mě, také mi prohledal kapsy. Otočila jsem se, abych ho odstrčila, jenže někdo se mě pokusil políbit na tvář, jiný zase na krk,“ vzpomíná na momenty hrůzy Američanka Caitlin Duncan. Jenže to nejhorší mělo teprve přijít, když došla k policii, ta jí vůbec nepomohla, ale údajně strčila zpět do davu. „Najednou jsem byla zpátky mezi velkou skupinou lidí, osm nebo devět chlapů mě začalo osahávat, tahali mě za vlasy… Vzpouzela jsem se, kopala, mlátila a podařilo se mi vymanit,“ popisuje otřesný sexuální útok Caitlin.

Šlechetní Syřané

Caitlin měří necelých 160 cm a dostala obrovský strach, v davu by se jednoduše ztratila… Naštěstí v tu chvíli Američanku oslovil bývalý učitel ze Sýrie, Ahmad Mohammad (32). „Přestaň plakat, jsme tu, abychom ti pomohli,“ vzpomíná na silvestrovskou noc Syřan. „Plakala a bála se všech mužů,“ dodává Ahmad.

Ahmad a jeho kamarádi utvořili kolem vyděšené ženy kruh a chránili ji, dokud Caitlin nenašla svého přítele.

V souvislosti se sexuálními útoky z Kolína nad Rýnem jsou uprchlíci často vykreslováni negativně, což Ahmada velmi mrzí: „Každý den slyšíme, že jsou imigranti špatní lidé. Ale tak to není – to, co se stalo v Kolíně, tak to opravdu udělali špatní lidé. Pili, kouřili marihuanu nebo nevím co, pak se chovali jako smyslů zbavení. I my se necítili v bezpečí. Takže teď každý mluví jen o těch špatných, ale o těch dobrých všichni mlčí.“

Caitlin se vrátila domů, ale se svými zachránci je prý v kontaktu. Ahmad nyní čeká na vyřízení své azylové žádosti a doufá, že v zemi bude smět zůstat. „Život v Německu je dobrý, ale musíme respektovat jejich zvyky,“ říká syrský učitel.

Útoky v Kolíně nad Rýnem pobouřily německou společnost, napadeny byly stovky žen. K podobným útokům, i když v menší míře, došlo v dalších německých městech, ale třeba i Rakousku či Skandinávii. Kritizována byla také reakce policie, která neměla na místě dostatek lidí a útoky několik dní zamlčovala.Německo loni přijalo zhruba milion uprchlíků, i tento rok imigranti proudí k našim západním sousedům v počtu 3 až 4 tisíce denně. Při takovém tempu by se jednalo o zhruba 100 tisíc uprchlíků měsíčně. Navíc se dá předpokládat, že v letních měsících jejich počet ještě vzroste.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

wiki_ped ( 6. března 2016 07:53 )

"Propagandisticky těžila jednak z odmítání mírových smluv ukončujících první světovou válku, jejíž vítězové po Německu, jako státu jež válku rozpoutal požadovali vysoké válečné reparace na úhradu způsobených škod a další omezení, jednak z antisemitismu a šovinismu části Němců, a konečně z ekonomických dopadů první světové války, hyperinflace a později také Velké hospodářská krize na obyvatelstvo."

wiki_ped ( 6. března 2016 07:51 )

"Poté, co se moci v NSDAP ujal v roce 1921 s konečnou platností Hitler, získávala strana pozvolna stále více příznivců ve všech společenských třídách. Predominance NSDAP byla mezi nižšími středními vrstvami, protestanty, vesnickými a maloměstskými voliči, zejména v severním a východním Německu, strana byla schopna získat podporu mezi vzdělanými, horními středními vrstvami a profesionálními skupinami, stejně jako více limitovaný stupeň podpory mezi některými sekcemi méně organizovaného dělnictva." -Wikipédia

marlen52 ( 20. ledna 2016 15:40 )

konečně můžu někde reagovat na článek že si za to můžou ženy prý polonahé navoněné v prosinci polonahé jo a co budou dělat utečenci v létě až ženy budou jen v kaťáskách a tílku.

montevideo ( 18. ledna 2016 16:55 )

Nemohu jeho jméno ani vyslovit, jak mě n.a.s.r.a.l ten Nikola Šuhaj ... zaprodanec jeden ...

zigzag ( 18. ledna 2016 16:12 )

Zrzouni se musì cìtit diskriminovanì

Zobrazit celou diskusi