Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prezident zachránil na Vánoce sebevraha! Rozmluvil mu skok z mostu

Autor: shp - 
25. prosince 2015
22:43

Dvě hodiny vyhrožoval, že skočí z 65 metrů vysokého mostu vstříc smrti. Turecká policie byla bezmocná, ale vtom se jakoby zázrakem objevila na Bosporském mostu kolona s prezidentem Recepem Erdoganem, který sebevraždu muži nakonec rozmluvil.

Muž, kterému bylo kolem 30 let, stál za zábradlím a hrozil, že skočí dolů. Život pro něj prý už nemá cenu. Policie se mu to snažila dlouhé dvě hodiny rozmluvit, ale marně. Vypadalo to špatně…

Jenže pak po mostě projela prezidentská kolona a Erdogan nařídil, ať zastaví. Muže okřikl, ať si své bláznovství rozmyslí, a světe div se, sebevrah souhlasil.

Bodyguardi prezidenta pak muži pomohli zpět na most. Roztřesený Turek pak prezidentovi podal ruku a tu jeho mu olíbal vděčností. Vše za přítomnosti fotoaparátů.

Tato přinejmenším bizarní událost se odehrála přímo na Štědrý den, který v Turecku, kde žije mnoho muslimů, slaví křesťanské obyvatelstvo.

Proruští škarohlídi poukazují na to, že celá scéna byla sehraná, aby odpoutala pozornost od vrůstajícího napětí mezi Ruskem a Tureckem, které vyvolalo sestřelení ruské stíhačky.

budybad ( 26. prosince 2015 11:22 )

No proto se s Putinem nemůžou domluvit, protože jsou oba stejní. Odvážní lidumilové ve státních službách pro lidi. Oba to čas od času lidem musí ukázat jak jsou lidští,Až se po 50 letech otevřou archívy tak se dozvíme pravdu o oblbování. je mi líto že u toho nebudu.

budybad ( 26. prosince 2015 11:16 )

jsi to zase přepískl se šňupáním co

placenta ( 26. prosince 2015 07:37 )

to divadlo je na oscara woe to mu snad nikdo nemůže věřit jaká to náhoda že

asijo ( 26. prosince 2015 03:42 )

Za odměnu někde odpálí bombu.

Zobrazit celou diskusi