Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Putinovy klony: Vtipálci si utahují z „nesmrtelnosti“ ruského vůdce

Autor: mb - 
16. prosince 2015
12:30

Někteří ho nenávidí, jiní milují, ale ignorovat ho nelze. Ruský prezident Vladimir Putin (63) nyní získal další body u svých fandů – prý je nesmrtelný. A skalní příznivci to dokládají fotografiemi prezidenta z roku 1920. Samozřejmě v nesmrtelnost Putina doopravdy nikdo nevěří, ale dotyčné fotky jsou důkazem, že „Putinů“ bylo v historii Ruska už několik.

První snímek je údajně z roku 1920, kde je zobrazen rudoarmějský mladý voják. Putin byl kdysi členem komunistické strany, ale po pádu SSSR se rozhodl pro „nový směr“. Přesto mu láska k sovětským dobám zůstala. „Koho nemrzí rozpad Sovětského svazu, nemá srdce. Kdo chce jeho návrat, nemá rozum,“ prohlásil kdysi v televizi.

Na druhém snímku je opět „Putin“ v roce 1941 jako voják ve 2. světové válce. A nehledě na rozdíl 20 let, Voloďa prakticky nezestárl.

Poslední snímek je z roku 2015 a zde je nade vší pochybnost opravdu zobrazen ruský prezident… Zda se jedná o dílo šikovných vtipálků, kteří fotky upravili ve Photoshopu, či autentické fotografie ruských vojáků nápadně podobných Putinovi, zatím není známé.

Nicméně podoba lidí, kteří žili v minulosti, se současníky není vůbec výjimečná. Vědci tvrdí, že existuje velká pravděpodobnost, že každý z nás měl v minulosti věrnou kopii sama sebe. Ostatně, internet je zaplaven snímky slavných lidí, kteří jsou také „nesmrtelní“. Přesvědčte se sami v galerii.

trolka ( 16. března 2016 13:42 )

clovek je nesmrtelny!

marais ( 16. prosince 2015 16:20 )

Putin je borec, hlavně at porazí Daeš v Sýrii , jinak nevím, kdo by nás zachránil před těmi radikály zachránil! že by  EU, Nato nebo USA?

Zobrazit celou diskusi