Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nepil tu někdo? Dvojčata oddávala dvojčata, která si brala dvojčata

Autor: mb - 
16. listopadu 2015
21:05

Svatba dvojčat dnes nikoho nepřekvapí. Ale svatba dvojčat, která si berou dvojčata, a celému obřadu předsedají kněží dvojčata, to je rarita. Přesně taková veselka se udála v indickém státě Kerala. Novomanžele pak květinami zasypaly děti, které byly – jak jinak – také dvojčata.

Nevěsty hledali bratři Dinker a Dilraj Varikkassery dlouhých pět let. „Před pěti lety jsme se rozhodli, že se oženíme. Samozřejmě jsme si nemohli vzít jen tak někoho, a tak jsme začali hledat nevěsty přes inzerát. Dostali jsme hodně odpovědí, ale byl tu problém. Dost často si dvojčata nebyla úplně podobná. Navíc jsme hledali dívky z podobné sociální vrstvy, jako jsme my,“ prozradili bratři světovým médiím.

Oba bratři si nedokázali totiž představit, že by měli jinak vypadající ženy. Dinker a Dilraj vystudovali stejnou školu, dostali skoro stejné známky při maturitě a nyní pracují oba dva v IT pro stejnou firmu.

Sestry-dvojčata měla hned jasno

Po letech hledání se nakonec na bratry usmálo štěstí. „Vhodné ženichy jsme hledaly dlouhé tři roky. Když jsme uviděly Dinkera a Dilraje, podívaly jsme se na sebe a kývly. Hned jsme měly jasno, byl to úžasný okamžik,“ vzpomínají sestry Reena a Reema, které mají také obě stejné povolání – pracují jako zdravotní sestry.

Bratři-ženichové neskrývají nadšení z toho, že jejich hledání nevěsty je nakonec korunováno úspěchem: „Když jsme potkali Reenu a Reemu, věděli jsme, že to je to, co hledáme. Naštěstí dívky naše city opětovaly.“

Když už si ale dali bratři tolik práce s hledáním nevěst-dvojčat, svatbu chtěli ve „velkém stylu“. Začal tedy lov na kněze-dvojčata. „Nakonec jsme je našli, ale kvůli jejich nabitému kalendáři jsme museli čekat celé měsíce. Ale vyplatilo se to!“ říká Dilraj Varikkassery. U ženichů, nevěst a kněží to ovšem neskončilo. Družičky byly také dvojčata a další páry dvojčat se nacházely mezi hosty.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi