Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rapující Obamová: Chcete létat tryskáčem? Běžte na vysokou

Autor: ČTK, kle - 
11. prosince 2015
20:06

Manželka prezidenta Spojených států Michelle Obamová v rapovém klipu vyzývá mladé Američany, aby po střední škole pokračovali ve studiích a zapsali se na univerzitu. Vysokoškolské vzdělání propaguje spolu s hercem Jayem Pharoahem, který v minulosti parodoval prezidenta Baracka Obamu.

V úvodu hudebního videa se dva středoškoláci baví o tom, co budou dělat po maturitě. Když jeden z nich odpoví, že ještě neví a že se možná bude jen tak poflakovat, objeví se na scéně rozčílený Pharoah, který dvojici popisuje výhody vysokoškolského diplomu.

Na pomoc s přesvědčováním si následně pozve i první dámu, která vystudovala práva na Harvardu.

Video První dáma USA vyzývá ve videoklipu rapem mladé Američany k tomu, aby šli po střední škole studovat na univerzitu. - Youtube/CollegeHumor
Video se připravuje ...

Společně pak rapují o tom, že pokud někdo chce létat tryskáčem, měl by jít na univerzitu, a že vědomosti v hlavě jim pomohou dotáhnout to vysoko i platit účty.

Obamová v roli první dámy dlouhodobě podporuje význam vzdělání, především pak vzdělávání dívek, zdravý životní styl nebo pomáhá rodinám zraněných vojenských vysloužilců.

Jak se hýbe Michelle Obamová:

anka ( 11. prosince 2015 22:03 )

 Pani Obamova plni svou roli prvni damy skvele.

mandat ( 11. prosince 2015 21:21 )

Obluda Obamova nema co delat ? Skace mezi detma, vsem nuti,aby jedli spenat a ted zase se pokousi o neco, cemu se rika rap.Hruza.

datelobecny ( 11. prosince 2015 21:09 )

 Takovej kýč! Uječené opice poučují bílé, že mají studovat vysokou.

andorea ( 11. prosince 2015 20:43 )

Tohle rapování o tryskáči může zacílit pouze na blbce, kteří ovšem na vysoké nemají co dělat...

Zobrazit celou diskusi