Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čtrnáctiletí vrazi: Nezletilé děti se učí brutálně mučit býky při koridě

Autor: lm - 
6. listopadu 2015
07:33

Ještě nemají ani občanku, ale už z nich jsou brutální vrazi! Řeč je o mladých Španělech, studentech věhlasné koridy, známé též jako zápasení s býky. Šokující nahrávka ukazuje, jak se učí mučit nebohá zvířata.

Nahrávku zveřejnili ochránci zvířat, kteří se dlouhodobě snaží koridu ve Španělsku zakázat. Když se jim dostalo do rukou video, které ukazuje, jak se brutálnímu sportu učí i nezletilé děti, bylo jim skutečně do breku.

Mladíci, kterým v některých případech nebylo ani 15 let, zabodávají do vystrašeného telete kopí a pak se učí, jak zvíře správně „dorazit“. Z nahrávky je ale patrné, že chlapci se to nedaří, a tak opakovaně do býka bodá dýkou a ten viditelně trpí v agónii.

„Je to odporná podívaná. Tím, že učí malé děti, jak mučit a zabíjet zvířata pro zábavu, korida ještě více klesla,“ řekla Wendy Higging z agentury, která se zasazuje o ochranu zvířat. „Může to vést k tomu, že jako dospělí budou otupělí k násilí a ztratí přirozenou empatii,“ dodala Mimi Bekhechi, ředitelka neziskové organizace bojující za práva zvířat (PETA).

Video  Čtrnáctileté děti se učí v koridě zabíjet býky.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

mikysy ( 6. listopadu 2015 11:05 )

 Potrebovali by poradne po rypaku az by se dosrali a dochcali fakani !

naidka ( 6. listopadu 2015 09:45 )

Ve Španělsku mají školu koridy? Čím asi budou její absolventi - matadoři, řezníci nebo rovnou sadisti? Na to musí být žaludek, s odvahou to nemá nic společného.

andorea ( 6. listopadu 2015 09:12 )

Snad jim to nějaký býk v budoucnosti náležitě oplatí...

dumik ( 6. listopadu 2015 07:58 )

 korida je stejné svinstvo jako i jiné tzv tradice, -upalování čarodějnic, mučení a kamenování, obřízka žen. nadějí je, že si to začínají myslet i mnozí Španělé....

Zobrazit celou diskusi