Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

ISIS plánuje nukleární holocaust: Teroristé chtějí vyhladit půl miliardy lidí!

Teroristé ISIS údajně připravují nukleární holocaust.
Teroristé ISIS údajně připravují nukleární holocaust.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
30. září 2015
19:48

Nepodceňujte hrdlořezy z ISIS, varuje kontroverzní německý novinář Jürgen Todenhöfer (79). Známý kritik americké politiky na Středním východě strávil s teroristy 10 dní a své poznatky sepsal v knize. Podle žurnalisty jsou radikálové lépe organizovaní, než si většina lidí dokáže představit. ISIS podle něj plánuje nukleární holocaust, při němž zemře půl miliardy lidí.

Teroristé pustili odvážného Němce mezi sebe jenom kvůli tomu, že se často pouští do Američanů. Dlouhé měsíce si získával jejich důvěru chatováním a telefonováním přes Skype. Nakonec teroristé svolili, aby o nich napsal.

Samozřejmě že jsem viděl děsivá, brutální videa s řezáním hlav a samozřejmě to bylo hlavním předmětem vyjednávání, abych se tomuhle vyhnul. Každopádně jsem sepsal závěť, než jsem odjel,“ prohlásil Todenhöfer pro The Express.

Novinář strávil většinu času v severoiráckém Mosulu, ale odcestoval i do teroristy ovládané Rákky a Dajru az-Zauru v Sýrii. Němec přiznal, že měl nahnáno a že ISIS je nejnebezpečnější teroristickou organizací, jakou kdy viděl.

Jsou extrémně brutální. Nejde jenom o řezání hlav. Mluvím o strategii náboženské čistky. Je jejich oficiální filozofií. Mluví o tom, že půl miliardy lidí musí zemřít,“ dodal Todenhöfer. Západní vůdci podle něj teroristy podceňují a doplatí na to.

Bojovníci ISIS jsou mnohem chytřejší a mnohem nebezpečnější, než naši vůdci věří. Jsou přesvědčeni, že vyhrají. Jsou přesvědčeni, že vyhrají svatou válku,“ uzavřel odvážný novinář.

Německý novinář Jürgen Todenhöfer strávil s ISIS 10 dní. Německý novinář Jürgen Todenhöfer strávil s ISIS 10 dní. | Wikipedia.org

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mandat ( 1. října 2015 14:12 )

 Islam je netolerantni,proc se musi muslimum ustupovat.Poslat okamzite muslimske utecence zpet.A ty,co tady rvou a nemakaji a berou socioalni davky, tak poslat take k nim domu.Maji 4 manzelky,kazdy rok se rodi a oni se vali a modli.Pryc s nima.

agfor ( 1. října 2015 11:45 )

Asi si to už opravili, ale já četl severoirácký Mosul.

tubka.jentak.jen. ( 1. října 2015 07:18 )

třeba tvuj táta, z.m.rde

vrahrychtar ( 1. října 2015 06:09 )

nekdo ty odporny pihaty nemky prdcat musi neee?

chevyn ( 1. října 2015 00:08 )

V severoirském Mosulu? Chudáci Irové! Blesku, nauč se zeměpis!!

Zobrazit celou diskusi