Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Usměvavý bojovník z Česka: René válčí s teroristy z ISIS

Autor: shp - 
8. září 2015
10:26

Je to na první pohled sympaťák, usmívá se od ucha k uchu, pro strach má však uděláno. Čech René odjel bojovat na Blízký východ s jednou z největších hrozeb současnosti – teroristy z Islámského státu (ISIS). Jeho osud je však stále zahalen tajemstvím.

Je to hrdina, který nasazuje vlastní krk, aby pomohl lidem v teroristy sužovaných oblastech, nebo jde o žoldáka, jemuž nejde o nic jiného než o výdělek? O Reném se toho moc neví.

Češi začali jeho osud sledovat, když se jeho fotografie objevily na Facebooku ve skupině Liberty Lions (Lvi svobody), která informuje o dobrovolnících bojujících s ISIS.

U fotek je spousta komentářů plná podpory. „Hodně sil, štěstí a nervů, myslím na vás, držte se všichni, co tam jste,“ napsala Markéta H. „Zlom vaz!“ přitakává Tomáš H.

Identita Reného však zůstává nadále utajena. Ví se o něm akorát, že bojuje s Pašmergy v Kurdistánu. Odkud však pochází a zda na něj doma někdo čeká, se stále neví.

Víte o Reném více? Napište nám na tip@blesk.cz !

 

tenzal ( 8. září 2015 14:07 )

René o tom musí vědět

eyhel ( 8. září 2015 13:42 )

hmmmmmm

tenzal ( 8. září 2015 13:18 )

U Kocába zase není diskuze Mně se k běžencům líbí nabídka Venezuely, odkaz je dole. Baliko Rus se chystá zase k nám, jen ty to ještě nevíš

bezdrat ( 8. září 2015 13:03 )

Ty trpíš.

bezdrat ( 8. září 2015 12:56 )

Nestrachuj se, je to model

Zobrazit celou diskusi