Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena, kterou postřelil vrah novinářů: Přežila zásah do hrudníku!

27. srpna 2015
16:20

Šílený střelec, který zavraždil dva novináře Alison Parkerovou a Adama Warda, postřelil i ženu, se kterou Alison dělala rozhovor. Vicki Gardner byla postřelena přímo do hrudníku a musela být okamžitě operována. Podle všeho je její stav stabilní.

Vicki Gardner je vedoucí obchodní komory Smithova horského jezera, které bude v nejbližší dnech slavit 50. výročí od vytvoření. Kvůli oslavám a dalším akcím dělala Alison Parker s Vicki rozhovor, který skončil otřesnou tragédií, kterou si vrah natočil na video.

Alison a Adam po útoku zemřeli, Vicki byla ovšem rovněž zasažena, a to přímo do hrudníku! O jejím stavu dlouho nebyly žádné zprávy, nyní je ovšem známo, že se podrobila akutní operaci a je ve stabilizovaném stavu. Podle lékařů přežije.

Vester Lee Flanagan ve středu ráno zastřelil v přímém přenosu kameramana a reportérku televize WDBJ 7. Motivem měla být odplata za rasové vraždy v USA. Sám Flanagan ve svém manifestu zmiňuje vraždy v kostele v Charlestonu, kde zemřelo rukou bělošského mladíka devět černochů. Flanagan se sám odpoledne zastřelil.

Zobrazit celou diskusi