Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Deníček sexy prostitutky: Denně mám sedm zákazníků

Autor: shp - 
19. srpna 2015
08:04

Co se stane v bordelu, nezůstane v bordelu. Alespoň ne podle sexy prostitutky Sarah Greenmore z Nevady, která poodhalila roušku tajemství o tom, jak to chodí v nevěstincích. Na sociální síti Reddit se nebála zodpovědět otázky na tělo.

Je sexy, je vyzývavá a o práci nemá nouzi. Sarah už dávno pověsila na hřebík práci v lázních, která byla podle ní málo výdělečná, a rozhodla se pracovat jako prostitutka v proslaveném nevěstinci Moonlite Bunny Ranch v Nevadě, kde je prostituce legální.

Teď už si vydělává mnohem více. „Za třináct dní jsem si vydělala 250 tisíc korun,“ přiznává bez okolků. Jedna z uživatelek se jí dokonce zeptala, s kolika muži se za den vyspí. „Denně mám sedm zákazníků,“ odpověděla.

Sarah štve, že je prostituce na veřejnosti očerňována, proto se rozhodla takto odvážně promluvit o svém zaměstnání. Třeba o bezpečnosti při promiskuitě. „Moje ochrana a ochrana mých klientů je priorita. Konec diskuse,“ říká rázně.

Přiznala však, že se práce prostitutky podepsala na jejím vztahu, a to i když chodila s pornohercem. Nyní ji randění nezajímá, protože za něj nedostává zaplaceno. A Sarah peníze ráda. Za sex jí platí nejenom muži, ale i ženy, které čas od času také do jejího pelíšku zavítají.

nojasne ( 19. srpna 2015 23:02 )

Moc si tu práci idealisuješ. Řek bych, že typickej klient bude obtloustlej tatík, jehož minipírko se sotva postaví, po pěti přírazech mu dojde dech a svalí se na záda. Když se slečna přesvědčí, že nezcepeněl tak mu to udělá rukou, po půl hodině z něj ukápnou dvě kapky, strejc hekne, protože mu rupne v zádech, natáhne si kalhoty a odbelhá se do kopru. A slečna si de ledovat zápěstí, má ho zmožený víc než Federer po Wimbledonu.

gabreta ( 19. srpna 2015 20:28 )

Už ses udělal??

vary ( 19. srpna 2015 20:02 )

Ty máš denně tak leda tři čurá.ky, ty fekále.

vary ( 19. srpna 2015 19:59 )

Ty debí.lku. Ty jsi viděl skutečnou ženskou maximálně na fotce.

ruudazvostravy ( 19. srpna 2015 16:43 )

Sámolytr,děvenko.Láska hóri přenášý,neníliš prauda?Ale vona je láska a láska,skrátka něgdo pr*dcá holku,druhej třeba zas do klobouku a lepčý je dát sy račy jogurt müllér,ten já prostě müluju.

Zobrazit celou diskusi