Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Sexuální revoluce v podobě kondomu ve spreji, nastříká se přímo na pohlavní orgán

Autor: shp - 
29. července 2015
15:18

Studentka designu a návrhářství Michelle Chu z Prattského institutu v New Yorku přišla se zajímavým konceptem nového kondomu, který může způsobit sexuální revoluci. Je totiž ve spreji a stříká se přímo na pohlavní orgány.

Nanesení na penis je tak stejně jednoduché jako použití antiperspirantu. Chu se ale dušuje, že by měl fungovat i na ženách. Studentka svým konceptem vylepšila první kondom ve spreji, se kterým přišel v roce 2008 německý učitel sexuální výchovy Jan Vinzenz Krause.

Jeho problémem však byla zdlouhavá aplikace. Krause se inspiroval u myčky aut a jeho kondom se nanášel na penis v tubě s několika hadicemi, ze kterých stříkal tekutý latex všemi směry. Než však zaschnul, uplynuly zhruba tři minuty, takže vzrušení a nálada na sex byly hned pryč.

To návrh od Chu nazvaný Girlplay používá latex ve spreji, který zasychá mnohem rychleji. Nanášení je jednoduché a autorka projektu říká, že si lidé s takovýmto kondomem rozhodně užijí více legrace.

Studentka o svém kondomu ve spreji napsala: „Sedí na všechny velikosti, je pro ženy i muže. Chci s ním změnit zkušenosti z milování.“ Zároveň také představila balíček s chytrou podprsenkou, kterou lze rozepnout dálkovým ovládáním. To lze použít i na sadu konvenčních kondomů pro změnu aroma.

Zobrazit celou diskusi