Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřeb Kristínky, která zemřela v rozpáleném autě: Blonďatého andílka pochovali v tajnosti

Autor: lm - 
27. července 2015
12:15

Blonďatý andílek se vydal na cestu do nebe! Rodina se v tajnosti rozloučila s dvouletou Kristínkou. Zemřela, protože ji otec zapomněl v rozpáleném autě. Nehodou se zabývají policisté.

Obřad proběhl tři dny po tragédii. Přítomna byla jen nejbližší rodina. „Ano, už se s ní rozloučili. Byla tu jen hrstka lidí, asi deset, bylo to v maximální tichosti,“ potvrdil serveru Čas.sk pracovník nitranského krematoria. „Přáli si jen velmi soukromé rozloučení a tak jsme i učinili. Nebylo ani parte, vše bylo v maximální tichosti. Tak to také bylo v tomto případě nejlepší,“ míní pracovník pohřební služby. Celá rodina byla hluboce zarmoucena a rozloučení probíhalo v slzách. Kristínku v pondělí zpopelní a urničku následně pohřbí.

Kristínka přišla o život ve středu. Otec Jozef Kurák (57) měl holčičku odvézt do jeslí, ale zapomněl na ni a šel do práce. Dvouletá dívenka neměla v rozpáleném autě na přímém slunci šanci. Tatínek si na ni vzpomněl až kolem třetí hodiny odpoledne, ale Kristínku už našel mrtvou. Zemřela na přehřátí organismu. Otce policie obvinila z trestného činu usmrcení z nedbalosti, za což mu hrozí trest odnětí svobody ve výši pět let.

prasulka ( 28. července 2015 00:06 )

majojo: usmrtit dítě z nedbalosti je dle Tebe chybička??!!!

janejaneja ( 27. července 2015 15:07 )

No nevím, jestli bych objímala manžela, který by mi "usmrtil" neskutečnou a pomalou bolestí dítě..

majojo ( 27. července 2015 15:06 )

No jistě, buďme tolerantní. Chybička se může stát každému.

majojo ( 27. července 2015 15:04 )

Fakt už, vy pitomí pisálci, jděte s těma blonďatejma andílkama do prdehle.

lync ( 27. července 2015 14:53 )

spodina zase komentuje

Zobrazit celou diskusi