Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé svědectví muže, který se pokoušel zachránit Kristínku (†2): V zamčeném autě v podstatě uhořela

Autor: shp - 
24. července 2015
13:14

Měl ji odvézt do jeslí, ale zapomněl na ni. Překrásnou Kristínku to stálo život. V rozpáleném autě dvouletá holčička z Nitry zemřela. Zdravotník, který byl na místě neštěstí, popsal hrůzu, když dívenku uviděl. Policie nyní vyslechne otce, který dceru v autě zapomněl. Může skončit za mřížemi až na dvanáct let.

Když ji zapomněl ve voze, bylo ráno. Na Kristínku si otec Jozef Kurák (57) vzpomněl až ve tři odpoledne. Jenže přes den se vyšplhaly teploty až na 36 stupňů Celsia. Dívenka neměla v rozpáleném voze šanci přežít.

Její máma začala křičet, aby jí zachránili dcerku,“ popsala Mária z Pohraníc děsivý okamžik po nálezu tělíčka Novému Času. Její syn, zdravotník, šel náhodou kolem. Dívenku prohlédl.

Kristínka měla po těle obrovské puchýře, vlastně uhořela. Syn mi říkal, že tam nebyla žádná šance na záchranu,“ přetlumočila Mária slova svého syna.

Případ již nyní vyšetřuje policie. Klíčový bude výslech Jozefa a jeho manželky. Až po něm bude vzneseno konkrétní obvinění. To rozhodne i o možné výši trestu.

Pokud půjde o zavinění úmyslné, mělo by jít o zločin opuštění dítěte, kde je možný trest v rozmezí 7 až 12 let,“ prohlásila policejní mluvčí Božena Bruchterová.

Na to však zapomenutí dívenky v autě zatím nevypadá. Při neúmyslném zavinění úmrtí z nedbalosti může otec skončit za mřížemi na dva roky až pět let, dostat může ale i podmínku.

setroseuros ( 25. července 2015 02:06 )

tudy chodi malo lidi spys auta a ta budova za vozem je tatinkova firma !

setroseuros ( 25. července 2015 02:04 )

nakonec to uhrajou na podminku? Tak to je síla!! a jede se dal!!

drobenakulata ( 24. července 2015 20:08 )

proc uz pracuji na novem miminku

taktone ( 24. července 2015 19:14 )

Starý dementní KOKO.T si na staré roky místo vnoučat pořídil děcka a mladá čuzna mu roztáhla nohy protože jí šlo o jeho peníze, láska tady nehraje roli peníze ano

sores ( 24. července 2015 17:59 )

Otec holčičky aby se šel oběsit, tento kříž si ponese už celý život.Je to hodně velké neštěstí, děti a mladí lidé by neměli v žádném případě umírat!!! Stáří už má kus života odžito to je zcela něco jiného když zemře starší nebo starý!

Zobrazit celou diskusi